Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Tarih (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Savaştırılmadığımız Millet Ya Da Din Kaldı Mı ? (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=11005)

theatre 01-07-2009 23:01

Savaştırılmadığımız Millet Ya Da Din Kaldı Mı ?

Çok şanlı bir tarihimiz var.

Tarihçiler öyle diyor..

İnsanlığa sanırım bir de katkımız olmuş.

Yoğurt..

Bir de her din ve her milletle savaş(tırıl)mışız.

Müslümanlar:Araplar,İranlılar,Mısırlılar,Cezayirli ler,Falan ve Filan oğulları kısaca hepsi..

Hristiyanlar:İspanyollar,İtalyanlar,Rumlar,Ermenil er,İngilizler,Fransızlar,Ruslar öbürleri ile birlikte vay be onların da hepsi..

Kendi ırkdaşlarımızla:Türkmenler,Azeriler,Aleviler,Kürtl er vay be, hepsi..

Şimdi soru şu:

Biz Türkler hangi din ve hangi milletlerle savaş(tırıl)madık?

unbe 01-07-2009 23:14

aborjiniler......avustralya...

theatre 02-07-2009 10:29

Türkiye'de hiç bir tarihçi bu kadar milletle gerçekte neden savaş(tırıl)dığımızı bilebilemez.

Hani olur da varsa birileri onlar da söyleyebilemez.

AYATA 02-07-2009 11:18

sen gerçekten Türk'müsün bir araştırsan? Hiç bir şey bilmese insan...kalabalıklaşan nüfusları yüzünden milletlerin kısır yaşam alanlarını terk etmek zorunda kalabileceğini bilir...

mhmd 02-07-2009 11:23

Türk milleti olarak mazeretliyiz.
Arabamızda levye, masamızın gözünde tabanca, odamızın duvarlarında tüfek asarız.
Yeri gelir bir seferde 44 kişiyi, kökünü kurutmak için öldürür, yeri gelir temizlik için 33 kişiyi kurşuna dizeriz.
Söylendiği gibi tek bir Allah'a inanmayız!
AT AVRAT ve PUSAT teslis inancımız vardır.
Yoksa bunları bilmiyor musunuz?
Ayıp.
Şimdi Sn. ayata ile birlikte kızdık ama!!!

theatre 02-07-2009 12:11

Ben Türküm.

Arazi meseleleri dolayısı ile ilk dedeme kadar ulaştık.

Türklüğümden en ufak bir şüphem yok.

Yalnız..

Anadolu gibi tam manası ile verimli bir "tarla" ne zaman,kimleri,niye doyuramamış?

Anadolu'da nüfus ne zaman doyurulamayacak kadar çoğalmış?

O nu da söyleseniz de..

O na göre yanıt versek..

mhmd 02-07-2009 17:43

"Ben Türküm.

Türklüğümden en ufak bir şüphem yok."

:D
İster latife ister teşbih ister gerçek olsun; günün sözü bu olsun.

Yaklaşık 6 soy ilerimizi bilmemize rağmen bu kesinlik bizde yok.
Helal olsun..

parmis 02-07-2009 17:59

Savaşmak yada savaşmamak eskiden ülkelerin elinde değilmiş en ufak bir şeyden kızan padişahlar yada krallar savaş ilan eder savaşa gidermiş biz Türk lerde savaşmışız haklı yada haksız nedenlerden eskiden uluslar arası anlaşmalar felanda yokmuş herkes istediği gibi hareket edermiş şimdilerde neden savaşamıyoruz dersiniz? eee elimiz kolumuz bağlıda ondan ve Dünya tarihine bakın her ülke ötekiyle savaşmıi amerikalılar ta amerikadan kalkıp gelip japonlarla savaşmış ilk atom bombalarını atmıiş ingilizler fransız larla savaşmış ve çok örnekte verebilirim neden Türk lerin savaşmış olması bu kadar rahatsız edici ki anlayamadım. üstelik ben barış ve insan sever biriyim:)

saygılar..

parmis Güneşin_kızı

theatre 02-07-2009 18:33

Alıntı:

mhmd´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 197600)
"Ben Türküm.

Türklüğümden en ufak bir şüphem yok."

:D
İster latife ister teşbih ister gerçek olsun; günün sözü bu olsun.

Yaklaşık 6 soy ilerimizi bilmemize rağmen bu kesinlik bizde yok.
Helal olsun..

Peki nesin?

theatre 02-07-2009 18:42

Alıntı:

parmis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 197610)
Savaşmak yada savaşmamak eskiden ülkelerin elinde değilmiş en ufak bir şeyden kızan padişahlar yada krallar savaş ilan eder savaşa gidermiş biz Türk lerde savaşmışız haklı yada haksız nedenlerden eskiden uluslar arası anlaşmalar felanda yokmuş herkes istediği gibi hareket edermiş şimdilerde neden savaşamıyoruz dersiniz? eee elimiz kolumuz bağlıda ondan ve Dünya tarihine bakın her ülke ötekiyle savaşmıi amerikalılar ta amerikadan kalkıp gelip japonlarla savaşmış ilk atom bombalarını atmıiş ingilizler fransız larla savaşmış ve çok örnekte verebilirim neden Türk lerin savaşmış olması bu kadar rahatsız edici ki anlayamadım. üstelik ben barış ve insan sever biriyim:)

saygılar..

parmis Güneşin_kızı

Sevgili parmis,

Araştırmayalım mı öyleyse?

Ya ecdadımız pisi pisine can vermişse gerçek nedenini asla bilemedikleri savaşlarda?

Ya gelecek nesiller de aynı şeyleri yaşarlarsa..

Rahatsızlık veren de bu..

Tam anlatamadım galiba..

Sanırım ben anlatma özürlüyüm.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:45 .