![]() |
Yasağı Kaldırın Lütfen!
Selam,
Sizlerden ricam düşüncelerime tahamül ve sevgi göstererek açmış olduğum ''Kadın İnsan mıdır?'' konusunu açın ve bu konuyu özgürce tartışalım. Sevgi... |
Ya Mehmetsalih bunun tartışılacak nesi var allasen.
İnsan bir canlı ve her eşeyli üreyen canlının eşi var ,ben insanmıyım diye sor kendine cevabı bıulacaksın. Seni doğuran insan değilse sende insan değilsindir. |
Sevgili Aydoe,
Kadının İnsan olup olmadığı tartışması mesele değildir. Bu sonsuz özgürlük tezimizle! çelişebilir. Bu yüzden saçma! bile olsa tahamülüne yönelmeliyiz. Benim İnsan tanımım yiyen, içen,... veya dikduran değildir. Melsele duygusalıkla ve iltifatlarla çözülemez. Neyse ben talebimi yaptım artık istediğinizi yapın. Önemli olan ''ikili terazisinde'' bulmak doğruyu. İyi-Kötü ikisi bilinmeden gerçek bilinmez. ''bu kitabı ikili olarak indirdik'' Sevgi... |
Sayın mehmetsalih ne demek istediğinizi anlayamıyorum,ne demek kadın insanmıdır.Çok saçma görüyorum bunu tartişmayı bile...
|
Bu fikri nası savunuyorlar acaba?Ben merak ettim açılsaydı keşke ama bu çok büyük bi yükümlülük almak olur.
|
Özür dilemek bir ERDEM dir.
"Kadın insan mıdır ?" diye bir başlık açabilme cesareti gösterebilen birisi, "böyle bir başlık açtığım için özür dilerim" (Özellikle de kadınlardan) diyebilme ERDEM i de gösterebilmeli değil midir ? "Dünya kötülük yapanlar yüzünden değil,oturup seyirci kalanlar yüzünden TEHLİKE li bir yerdir." diyen A.Einstein'ın kemiklerini sızlatmayalım mezarında. |
http://www.turandursun.com/forumlar/...ead.php?t=9818
başlığı merak edenler felsefe bölümünde okuyabilirler....buyrun linkini de verelim okuyun açıp açmamakta kim haklı.... |
Nıhaa, yerlere yattım. Sıra ile canım önce bir kadınların insan olmadığını görelim, sonra sıra ile ateistlerin, hristiyanların, yahudilerin, benim tarikatımdan olmayanların da insan olmadığına geçeriz. Eh insan olmadıklarına göre allahın mucizesi olarak müslümanlara hizmet görmeleri için yaratılmışlardır. Yeri gelir kurbanlık koyun gibi keser, yeri gelir köle cariye olarak mallarımız arasında katar zekatınıda verdik mi tamam olur.
|
mehmetsalih'i kınamışsınız ama ben bu konudaki dürüstlüğünü tebrik ediyorum. İslam'ın kadınlara bakışını çok güzel yansıtmış, bravo.
|
Tam sizlerin işinize gelen türden dimi sayın Atlas. Söyledikleri yanlışta olsa tebrik etmek lazım.
Tebrik edelim bizde. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:50 . |