![]() |
TD Sitesi Radyosu
herkese selamlar
radyomuzun tanıtımını düzgün yapamadığımız kanısında olduğumdan buraya başlık açma gereği duydum inanan inanmayan tüm üyelerimizi radyoyu desteklemeye ve dinlemeye çağırıyorum. |
Saygideger unbe;
Daha once de belirttigim gibi; okunan makaleler, belirli bir subjektifligin yansitilmasidir. O yuzden, bu makalelerin; sitede yayinlanmasi ve degerlendirilmesi gerekir. Hatta, eger herhangibir okunan makale hakkinda, belirtilen katki veya elestiri veya bir karsi cikis varsa da; yine bu radyoda; okunan makaleye bir yanit olarak okunmalidir. Aksi; okunan makalelerden; TD Sitesi hakkinda, belki de gercekci olmayan kani veya kanilar olusmasina yol acabilir. Bu da; siteye katilima etki yapabilir. Ya da, siteyi; tek duze degerlendirmelere yol acabilir. Cunku sonucta; cogu dinleyicinin gozunde; radyo yayini, Sitenin aynasi olarak algilanacaktir. O yuzden, Site demokrasisinin, Radyo eliyle de, yansitilmasi gerekir. Saygilarimla; evrensel-insan |
şimdiye kadar makalelerli ilgili herhangi bir eleştiri gelmedi gelirse tabii ki değerlendirilir...
|
Saygideger unbe;
Neden boyle bir elestiri gelmesi bekleniyor ki; belki kimse simdiye kadar, elestirisel gozle bakmamistir. Ama; bu kimsenin de bakmayacagi anlamina gelmez. Illa elestirinin gelmesini mi, beklemek lazim. Benim bu yazilarim, bir elestiri olsun o zaman. Saygilarimla; evrensel-insan |
haklı olabilirsiniz
ancak makaleleri ben yazmıyorum zaten radyo grubundaki arkadaşlarımız yazıyorlar bende yayınlıyorum. |
Saygideger unbe;
Ben, siz yaziyorsunuz demedim. Ayrica kimin yazdigida onemli degil. Onemli olan o makalelerin radyo araciligiyla, dinleyiciye sunulmasi. Saygilarimla; evrensel-insan |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:58 . |