Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Rasyo Aydoe abime mektup (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=11548)

Ratiönalism 29-07-2009 10:34

Rasyo Aydoe abime mektup

Sevgili Aydoe Abi
Duydum ki yönetimden istifa etmişsin.Keşke yapmasaydın çünkü güzel yönetici idin:) İşine güzel yapıyordun.Eğer seni üzdülürse anlarım ama lütfen oraya geri dön çünkü senden daha iyi yapan başka biri yok:)

Birşey daha yönetimden ayrıldın diye forumu eksik etme hep gir forumları ara yeterki buraya gir.Çünkü sensiz olmuyor forum.

Sevgilerle
Rasyo

theatre 29-07-2009 12:18

Alıntı:

Ratiönalism´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 208474)
Sevgili Aydoe Abi
Duydum ki yönetimden istifa etmişsin.Keşke yapmasaydın çünkü güzel yönetici idin:) İşine güzel yapıyordun.Eğer seni üzdülürse anlarım ama lütfen oraya geri dön çünkü senden daha iyi yapan başka biri yok:)

Birşey daha yönetimden ayrıldın diye forumu eksik etme hep gir forumları ara yeterki buraya gir.Çünkü sensiz olmuyor forum.

Sevgilerle
Rasyo

Umarım sevgili aydoe forum yönetiminden ayrılmaz.

evrensel-insan 29-07-2009 12:39

Saygideger aydoe;

Sirf sen uzulmiyesin diye, e. kosesi'nde hem ozelestiri yaptim. Hemde o gunden sonra, milliyetcilik ve Ataturk konularinda, hem bireysel gorus belirtmiyorum, hem de internetten bilgi aktarmiyorum. Ben senin icin, butun bunlara "katlanirken" senin yonetimden istifan, bu benim "katlanmamla" bagdasmiyor.

Bak Rasyo bile, Ataturk'u "elestirirken" senin yonetimini istiyor. Theatre arkadas, veda ettigi halde, senin istifa etmemen icin yazi yazmis. Bir yoneticinin de, gorevinde kalmasi bu kadar istenir, pes dogrusu. Oyuzden, senin istifan; site sakinleri tarafindan onaylanmiyor, yonetim onaylasa bile!

Saygilarimla;
evrensel-insan

parmis 29-07-2009 12:52

Sayın Aydoe,

sizi çok iyi anlıyorum dünyanın özellikle Türkiye nin en zor işlerinden biri yöneticilik kimseyi memnun edemezsiniz umarım geri dönersiniz..

selam ve saygılar...

parmis Güneşin_kızı

unbe 29-07-2009 13:09

Aydoe dön buraya lütfen.

prozac 29-07-2009 13:28

Rasyocum aydoenın gitmesini kimse istemiyor bu serzenıslerı duyacaktır elbet ,rastladığımız yerde yakasına yapısıp ıkna edelim.

Sen yahni olmayı kabul ediyorumusun?

Arayıp haber vereyim.

Neferkamin Anu 29-07-2009 14:53

Yahu ayrılmadan benim denetimi çözseydinya, kimse sesini çıkaramazdı o zaman.

sargon 29-07-2009 14:59

Burdaki üc postu ben gecici olarak kaldirdim. Zaten hassas bir durumdayiz. Aydoe'yi geri cagiralim diye daha da cetrefil hale sokmayalim olayi lütfen.

Deist Bedo 29-07-2009 15:07

Aydoe abim dün benim profili ziyaret etmiş. Beni sever kendisi, msn'ni olsa ikna edebilrim onu. Hem güneşin_kızı parmiste istiyor dönmesini.

aydoe 29-07-2009 17:07

Sevgili dostlar uyeligimi silmedim ama tum yetkilerimi biraktim artik siradan bir uyeyim.
Biraz tatile ihtiyacim var tatilim ne kadar surer bilemem ama tatil donusu ki donebilirsem olur a gidip de donmemek donupte bulmamak vardir ,yazarim foruma insallah :D
He kurban bedirhan kardesim seni sevdigim dogrudur telin var gerekirse ararim ben seni.
Burki kardesim senle iletisimiz surecek merak etme sen
Evrensel insan ben seni severim ve algiliyorumda ama sen beni yanlis algiliyorsun ,uzun uzun kendimi anlatamam sana, birgun yuz yuze gorusmeyi dilerim ya da sen bu forumda yazmaya devam edersen kosene misafir olur gelirim anlatirim sana :hug:
Nefer denetimi cozseydim de yine denetime alirlardi senin bu forumda denetimden cikma sansin yok :croc:
Prozac senle gorusuruz her daim kib.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:21 .