![]() |
VEDA!!!!!!!!
ngcoskun
Alıntı:
beyler mi? kısır bakış açınız burdan belli.bu formda bayanların da olabileceğini düşünemeyecek kadar dar bakıyorsunuz işte.daha ne diyeyim demiştim bir başlıkta ve res de bana Alıntı:
ben bu yazının bir yerlerde kaybolmasını istemiyorum bu yüzden yeni başlık açtım. acaba bütün erkekler bu garip ERKEK gibi faşistmi. Bu kadar bakabilen insanlarla konuşuyor , tartışıyor olmaktan utandım açıkcası.artık birşey yazmanın bir anlamı kalmadı burda . çünkü bir kısır döngü ve herkez bunun farkında. Bilgilerine ihtiyaç duyduğum,Yazılarını merak ettiğim arkadaşların yazılarını okumaya devam edeceğim fakat cevaben burda bulmak istemiyorum artık sanırım. :( :( :( :evil: :evil: :evil: |
Merhaba ngcoskun.
Senin bir cok yazini okudum.Yazilarinda en cok mantigini begendim. Ama bir yobazin(Evet.Yobaz derken res''i kasdediyorum.)bir yobazin sacmalamalari seni bu derece yildiriyorsa mantigin hakkinda supheye duserim. Ben ateist degilim.Belki seninle ve diger bir cok arkadaslarla dusuncelerimiz catisiyor.Ama bu zenginlik degilmidir? Peki dedigin gibi olsun.Meydani yobazlara birak.Ama ben bir inanan olarak bu yobazlarla(evet yobaz derken Res ve onun gibileri kasdediyorum.)mucadele etmeye devam edecegim. |
Iste Islam bu...
Bunu ogretiyor... Yani yobazligi... Kadini yok saymayi.... Iste biz de bu yuzden, bu dini ahlaksiz olarak nitelendiriyor ve mucadele edilmesi gereken zararli bir olusum oldugunu soyluyoruz... Bir yobaz meczup icin yorgan yakmayiniz... |
soylediklerinizde hakli olabilirsiniz fakat benim yobazligim benim ile alakalidir,islamin temelinde yatmaz!! Babanin sucu yuzunden cocugu suclanamaz.
islamda "yaratilani sevdik yaratanda oturu" mantigi vardir. eger ben bayanlarla muhattapligi sevmiyorsam dogrudur,o benim kisisel sorunumdur.kadinlarla ilgili benim ruhsal promlemlerim vardir,islama ve muslumanlara yuklenemez.islam da [i]kadin hakki [/i]sizin kafanizin alamayacagi kadar genistir.biz size Allah in var oldugunu inandiramiyoruz,kaldi peygamberi ve islamda kadini.dedigim gibi kardesim o benim problemim ve onun gunahini da ben cekerim. (by the way)biz sizin gibi kadina mini etegine,sacinin permasina,tirnaklarinin uzunluguna gore de deger verip,bas ortululeri gerici sinifina da koymuyoz. |
İyi bir Müslüman kötü bir erkek ve çok kusurlu, hatta ahlaközürlü bir insandır.
ReS bunu sergiliyor. İyi bir Müslüman olmak kabahat mi? Gariban inanıyor bir kere.. Kandırılmış bir kere.. O da bir kurbandır.. İslam’ın kurbanı.. İslam’da yalnız kadınları mı kurban sanıyorsunuz? Erkekler de kurbandır. HACI |
hicbirseyin lesi olacagima, islamin kurbani olurun!
Allah im malimi,kanimin son damlasini ve herseyimi seni yolunda vermemi nasip eyle bana YaRabbul Alamin!Amin. sigindigi birtek sen varsin baska kimim var.insanlar olur,agaclar kurur,duvarlar yikilir.Ebedi ve guclu olan sensin,sana siginiyorum Allah im.. |
İslam’ın ölüsü olmaktan bahsediyorsun..
Öldükten sonra ne olduğun bu kadar önemli ise, başka ölülere de saygı duyarsın. Başka ölülere saygı duymadığın için, sen de İslam’ın pis kokan bir leşi olmaktan kurtulamazsın.. Daha ölmeden pis kokuyorsun.. HACI |
Alıntı:
-Cennete gidebilmek ve belalardan korunmak için hayır yaparken Tasavvuf da insana verilen değer yaratıcıya duyulan aşk dan ve saygıdan dolayıdır.Ve bu aşkın insana koşulsuz yansımasıdır. Günümüzde malesef tasavvuf islami çevreler tarafında kullanılmakta ve bu felsefe islamın bir mezheb yada yolu gibi gösterilmektedir. elif okudum ötürü pazar eyledim götürü yaratılanı severim yaratandan ötürü |
1-Böyle densizler her yerde çıkabilir buna engel olamazsınız.
2-Eğer bu yargıya göre forumdaki herkesi böyle görüp ayrılmaya karar verirseniz res nickli üyeden hiçbir farkınız kalmaz. sayın ngcoskun hanım ben yinede bu forum adına sizden özür dilerim.Lütfen bu gibi şeylerden yılmayıp yazılarınıza devam edin. Saygılarımla RUSSEL |
SELAM ARKADAŞLAR
Dün Yazdıklarımdan sonra çok düşündüm. Belki kızgın olduğum ve bir yobazın hakaretini kaldıramadığım için acele karar verip yanlış olan -aslında hayatımda hiç yapmadığım- kaçmayı seçtim. Daha sonra kendimi tahlil ettim ve ben ne yapıyorum dedim. Bu forumun hepiniz için önemini bilemem ama benim için önemliymiş onu anladım.Bir arkadaşından ayrılmak gibi hüzünlü geldi bana.Gerçi bazı erkek arkadaşlarımız durumun duygusal boyutunu anlamaz hani kadınlar daha duygusaldır ya.Neyse ister duygusallık değin ister mantık ki ben buna mantık diyorum bu forumda bilgilerimi paylaşmamak sadece burda yazılan yazıları okumak ki buna da engel olamıyorum benim karakterime uygun bir iş değil.atlamadan, karışmadan, bir iki kelime etmeden konu üstüne, rahat edemiyorum. Ve yazdıklarınızda dedikleriniz gibi arkadaşlar meydanı yobazlara bırakma fikri de hiç hoş gelmiyor. bu güne kadar hayatımda kimseye pabuç bırakmadım -kendi özel hayatımla ilgili de olsa- kaldı ki burda hiç bırakmam. inatla yazdıklarıma devam edeceğim. [b]Sevgili RUSSEL KİBARLIĞIN için teşekkür ederim. ve burda bana hitaben vakit ayırıp yazı yazan beni tekrar gelme, mücadele etme yönünde teşvik eden arkadaşlara BİNLERCE TEŞEKKÜR. BEN BURDAYIM, ALLAH NERDE. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:18 . |