![]() |
"Kuran' da Mucize Yoktur" diye ANA BAŞLIK OLAMAZ.
Bu siteye üye olduğumda burdaki ortamım demokratik ve özgür bir ortam olduğu, fikirlerin özgürce tartışabildiği türden bir "hoşgeldiniz" mesaj aldım.
Bir müddet konuları okuyunca forumdaki ANA KONU arasında şöyle bir kesin yargı içeren bir başlık farkettim "Kuran' da Mucize Yoktur". Bu cümle kesin yargı içeren bir ifadedir. Burdaki "özgür" tartışma ortamında daha konu özgürce tartışılmadan kesin ifade içeren bir cümle ile ANA KONU başlığı açılamaz. Böyle bir konu tartışılmadan irdelenmeden forum ahlakına aykırı karar verilen padişah fermanı şeklinde verilmiş bir karar gibi insanlara sunulamaz. Alt konu olarak isteyen istediği konuyu açabilir, Alt Konu olarak "Kuran'da Mucize Yoktur" şeklinde üyeler konu açabilir ama Forumda böyle bir ANA KONU açılması forumun art niyetli olduğunu gösterir. Konu ile ilgili bu sabah iletişim kısmında ilgili kişiye mesaj gönderdim hiçbir cevap alamadım. "Kuran' da Mucize Yoktur" Ana Konusunun değiştirilmesi ve Ana Konuya uygun olacak şekilde tartışma ortamını ifade edecek bir cümle kullanılmasını talep ediyorum. Aksi taktirde "Ateizmin Kesinliği Yoktur" diye de bir ANA KONU açılmasını talep ediyorum. Saygılarımla |
Tüzüğün 1. madde'sinden alıntı:
Alıntı:
saygılarımla |
Sayın zocor
Siz kendinizi Eyüp Sultan ya da Sultanahmet caminde sandınız galiba. Burası dinlerden özgür bir sitedir, tüzügümüzü iyice okumanızı incelemenizi öneririm size. saygılarımla |
dilaver..
forumda bu konularla ilgil iyetkili kişisi sizmisiniz ? |
Eğer forumun kendi duruş(suzluğu)u bu ise o Aydınlık Savaşçısı diye adlandırdığınız turan dursunu "Karanlığın önde gideni" diye adlandırmak hiç de yanlış olmaz.
Tartışmaktan "korkup" tartışılmadan tek yönlü olarak karar verilip insanların önüne sunulan böyle bir ifadeyi "ancak ancak ateizme yakışır"ı göstermek açısından da çok önemli buluyorum. Ben bir müslüman olarak sizden daha özgür olduğumu düşünüyorum ve görüyorum, herkes de görüyor. Ben "Kuran' da Mucize Vardır" diye konu açın da demedim, foruma uygun bir ifade kullanılabilir dedim. Dolayısı ile bu cümleden "Sultanahmette misin" gib ibir anlam çıkarmanızda siizn bakış açınızın ne kadar mükemmmmel olduğunu gösterir. Size sözde "özgür" icraatta "tutsak" forumunuzda başarılar dilerim, kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız bu düşünce yapınızla..Ha birde unutmadan siteye üye olurken birde anket koyun müslümanmısınız ateistmisiniz diye de tam olsun..Özgürler sizii... |
kuranda mucize vardır diye bir konu zaten var.forumu inceleyin isterseniz.
|
Sayın zocor
Bir insanın beyninde, düşüncesinde bu cümle veya bu konu var ise bırakalım bunu dışına da vursun. Evet bir müslüman olarak, dile getirdiğiniz cümle kesinlik oluşturuyor dedikleriniz bir nebze doğru lakin dediğim gibi. Birbirimizi daha iyi tanıyabilmek adına herkesin içinin dışının bir olmasını mantıklı buluyorum. Bu yüzden pek takılmayın bu veya benzer başlıklara. Saygılar |
Alıntı:
Siz ateizme yeni olduğunuzdan kafanız karışmış. Ateizmin bir tezi yoktur; ateizm bir anti-tezdir: dinlerin tezinin doğru olmadığını söyler ve ortaya kanıtlarını koyar. Bu nedenle "ateizmin kesinliği" ile "do notasının sebze olduğu" aynı tartışmadır. Bilmem farkında mısınız ama itiraz ettiğiniz şeyi kendiniz yapmış ve "onu özgürce tartışılmadan kesin ifade içeren bir cümle ile ANA KONU başlığı açılamaz" demişsiniz (yani dediğinizi özgürce tartışmamıza olanak vermemişsiniz). Ayrıca; konuyu özgürce tartıştıktan sonra böyle bir ana başlık oluşturmadığımızı nereden biliyorsunuz? Artniyetli olduğumuzu söylemişsiniz. Kendi hesabıma bu kesinlikle doğrudur; dinlere karşı artniyetli, içten pazarlıklı, ve önyargılıyım. Sizler ateistlere karşı böyle değil misiniz yoksa? Yoksa siz bir ateist gördüğünüzde "yok canım, iyi çocuğa benziyor, belki inanıyordur" falan mı diyorsunuz? A. |
özür
pardon arkadaşlar. yazılar karışmışta hakkımda yanlış bir izlenim yaratmak istemm
konuyu yeni fark ettim.özür dilerim |
Eğer forumun kendi duruş(suzluğu)u bu ise o Aydınlık Savaşçısı diye adlandırdığınız turan dursunu "Karanlığın önde gideni" diye adlandırmak hiç de yanlış olmaz.
kendi gözünüzde çapagı görmez başkasınınkini görürsünüz.sizin aydınlık savaşcınız da cübbeli ahmet hoca olmalı. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:22 . |