Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Sahura kalkan dinsizler (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=12022)

Deist Bedo 21-08-2009 05:53

Sahura kalkan dinsizler

Nerdesiniz ramazan mağdurları, aileleri tarafından sahura kaldırılan dinsizler. sağ baştan sayalım.

1 ben.

prozac 21-08-2009 05:59

2 ben diyeceğimde bedo uyumuyorum bu saatlerde :)

Deist Bedo 21-08-2009 06:01

Yarın akşam babam beni teravihede götürür artık. Neyse yatmam lazım prozac abim iii geceler, pardon günaydın diyeyim artık.

prozac 21-08-2009 06:04

İyi uykular deist bedo allah kabul etsin namazını ..

centii 21-08-2009 06:19

bir ben mi kaldım bu saatte buralarda?

özgürlük00 21-08-2009 10:36

Şuan açlıktan klaye tuşlarına basmaya bile hali yok.Bulunduğum yerde yemek yiyebileciğim lokanta bile açık değil.Allah hepimizin yardımcısı olsun(!)

cruyf111 21-08-2009 10:39

Davulcular sayesin de mecburen uyanan bi mağdurum.Bu konunun ayrı tartışılması gerekir.

azınlık 21-08-2009 10:46

Alıntı:

cruyf111´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 218386)
Davulcular sayesin de mecburen uyanan bi mağdurum.Bu konunun ayrı tartışılması gerekir.

Tartışacak nesi var; imzana yazmışsın ya "zorlama yoktur" diye ... yıllardır vazelinle ezanları, ramazan davulcularını kaktırıyolar.

Biri şunlara ezan alarmlı kol saati, cep telefonu falan çıktığını haber verse diyorum :D

A.

cruyf111 21-08-2009 11:18

Alıntı:

azınlık´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 218389)
Tartışacak nesi var; imzana yazmışsın ya "zorlama yoktur" diye ... yıllardır vazelinle ezanları, ramazan davulcularını kaktırıyolar.

Biri şunlara ezan alarmlı kol saati, cep telefonu falan çıktığını haber verse diyorum :D

A.

Hayır şimdi ezana bahaneler uyduruyorlar.Güzelmişte kulağa hoş geliyormuşta makamında okununca falanda filanda.Davul ile uyandırmaya ne diyicekler acaba merak ediyorum:smokin:

Davulun sesi uzaktan hoş gelir falan derler herhalde :D

ozgur_beyin 21-08-2009 15:34

Sen Ne İşe Yaradın?

Bektaşi ile Hacı Osmanlı, zamanında ramazanda içki içerken yakalanırlar. Kadı yaptıklarının cezasının ne olduğunu bilip bilmediklerini sorar bunlara. Hacı af diler "şeytana uyduk kadı efendi", der ve Haci'ya idam cezası verir. Bektaşiye sıra gelir ve der ki "Kadı efendi ben gayri-müslümüm, bana oruç farz değildir." Kadı Bektaşiyi serbest bırakır. Bektaşi kadıya sorar "kadı efendi ben de şehadet getirsem, müslüman olsam, arkadaşımı da bağışlar mısın?" Kadı efendi düşünür "gavuru müslüman yapmanın ona sağlayacağı sevabı hesap eder ve Hacı'yı da affeder. Kadının huzurundan ayrıldıktan sonra hacı şaşırararak Bektaşiye sorar: - "Sen ne biçim adamsin be, bir dinli oluyon bir dinsiz, sende iman yok mu bire münafık?" deyip azarlar. Bektaşi de - "Gavur oldum kendimi, müslüman oldum seni kurtardım be. Peki sen ne işe yaradın?"

sizde sahura kalktığınızda düşünün ne işe yaradı

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:17 .