![]() |
Allah Teorisi çöktü!
Pek yakında.
Turan İlmiye Arif Dawkins Darwin müstear adını kullanan nadna orkad çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. - Allah teorisi çokmüştür. - 3000 yıl önce din adamları tarafından ortaya atılan Allah teorisi bugün artık kimse tarafından kabul edilmiyor. - Bilimsiz din adamlarının hezeyanıdır. - Turan Dursun kitaplarını yabancı dillere çevirip, 1. kuşe kağıda bastırdık. Dünyanın dört tarafındaki Sinagog, Klise ve Camilere dağıttık. - Dünyanın dört tarafında din adamları akın akın dinsiz oluyorlar. - Cin fosili getirene 10 katrilyon Angola Kwanzası veriyorum. Hodri meydan. - Melek kanadı getirene 100 milyar kontür ve yanında 3G A tipi lisans bedava. Devam edecek.... |
zannımca "nadna orkad"ın soyadı yanlış yazılmış. "orkat" olacaktı değil mi? :)
|
beklemekteyiz devamını.
|
Bu pas sana unbe:D
Evet K.C. editörün çeviri hatası olmuş :D |
bana derken?
|
Nadna Orkat arkadaşımdır, sana bir röportaj ayarlayabilirim belki. Radyo için. :D
|
Bence siz bir mizah dergisi çıkarın yeteneklisiniz bu konuda.Harcanmayın buralarda...!!!
|
olabilir bak:)
pek muhterem bir bilimadamıdır kendisi:) güzel bi röportaj olabilir kanımca. |
bende melek kanadı var geçen gün yolda gördüm böyle kırmızımsı bişey hmn imama koştum bu nedir diye, bana bu melek kanadıdır dedi allahu teala nın işine bak işte...birde üstünde allah cw yazıyormuş hani nerde ben niye görmüyorum dedim.. bak şu kıvrımı şuraya bunu buraya çek, bunun başını şuraya uzat al sana allah cw... :D:D:D kanadı getirecem kontörlerimi isterim
|
Sordum üstada şöyle dedi;
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:55 . |