Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Bayramlık Mesajlar (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=12867)

pante 19-09-2009 18:52

Bayramlık Mesajlar

Ayrımsız herkesin bayramını kutluyorum arkadaşlar.
Belki yurtdışında bayramla ilgisi olmayan gayrimüslim forumdaşlarımız olabilir ama olsun bu vesileyle onlar bizimkini kutlar.

Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara...

evrensel-insan 19-09-2009 19:05

Saygideger pante;

Bugun arife degilmi? Neyse; bende tum islam aleminin, oruc sonrasi bayramini kutlar; nice oruclu Ramazanlar, dilerim.

Not; Pante; Islam formunda yeni actigim "Islam Dersi" ne bir goz atarmisin?

Saygilarimla;
evrensel-insan

pante 19-09-2009 19:07

Alıntı:

Bugun arife degilmi? Neyse; bende tum islam aleminin, oruc sonrasi bayramini kutlar; nice oruclu Ramazanlar, dilerim.
Yarın foruma giremeyebilirler, bugünden bir yere gidenler olabilir.

Alıntı:

Islam formunda yeni actigim "Islam Dersi" ne bir goz atarmisin?
Bakalım ne dersi veriyorsun? :D

Titan 19-09-2009 19:10

Forumdaşların şimdiden şeker (ramazan) bayramını kutlarım.

evrensel-insan 19-09-2009 19:18

Saygideger pante;

Bakalım ne dersi veriyorsun?-pante-

Ne kadar "onyargili, pesin hukumlusun" yaw. Ben, kim? Islam dersi kim? Ben verirsem, "Birey nasil olunur? ve bireyci olmadan, dusunce ve davranis, nasil evrensel/insansal/kavramsal icerige donusturulur?" olur. Bazilari buna "Insan-i Kamil Olma Dersi" diyorlarmis, anladigim kadariyla .

Bunun icinde, hem Gruplar, aciyor; hem de yazilar yaziyorum. Evrensel-insan'in dusuncelerini yansitma adina.

Saygilarimla;
evrensel-insan

aydoe 19-09-2009 19:23

''Bunun icinde, hem Gruplar, aciyor; hem de yazilar yaziyorum. Evrensel-insan'in dusuncelerini yansitma adina.'' e.i

Sevgili evrensel-insan,
Düşüncelerinizden yansıyan ışığınızdan gözlerimiz kör oldu,hele hele evrenselin köşesini açanlar parıltıdan kamaşan gözleriyle güneşi göremez oldular.
Yeter gayri ışığından yandık bittik ,gece ne zaman olacak?:flame:

evrensel-insan 19-09-2009 19:39

Saygideger aydoe;

Yeter gayri ışığından yandık bittik ,gece ne zaman olacak?-aydoe.

Ancak, benim yasamim; baska canlilara donusmek icin, olumunu (olmek) gerceklestirdikten sonra. Bu arada evrensel-insan'in dusuncesi baska bir vucut ya da vucutlar bulacak ve dusuncelerini yansitmaya devam edecek. Cunku dusuncelerin oznesi yoktur ve olumsuzdur (olmek). Simdiye kadar olan evrensel-insan dusuncesinin, edinecegi vucut adaylarini, evrensel-insan'in onerisiyle listeliyorum. Tabi ki, listeye yeni vucutlar da eklenecek zamanla.

Uzulerek soylemeliym ki! henuz bu listede, aydoe ve pante yok. Dilaver mi?, yok canim!

Saygilarimla;
evrensel-insan

pante 19-09-2009 19:41

Alıntı:

Uzulerek soylemeliym ki! henuz bu listede, aydoe ve pante yok. Dilaver mi?, yok canim!
Ne mutlu bize! :lol:

evrensel-insan 19-09-2009 19:46

Saygideger pante;

henuz-e.i.

Yukarida belirtilen ufak bir farkin farkina varamamissin. Yukaridaki kelime; "gecmiste baslamis, gunumuzde devam eden ve gelecekte de devam etmekte olacak olan" demektir. Oyuzden, fazla sevinme; gelecekte neler oldugunu kimse bilemez.

Ustelik; dilaver dahil; evrensel-insan herkesteki degisimi, takip ediyor.

Saygilarimla;
evrensel-insan

vartor 19-09-2009 19:50

Bayrami olanlari kutlar, cok seker yememenizi tavsiye ederim. Imza Dis doktorunuz..:)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:08 .