![]() |
Bayramlık Mesajlar
Ayrımsız herkesin bayramını kutluyorum arkadaşlar.
Belki yurtdışında bayramla ilgisi olmayan gayrimüslim forumdaşlarımız olabilir ama olsun bu vesileyle onlar bizimkini kutlar. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara... |
Saygideger pante;
Bugun arife degilmi? Neyse; bende tum islam aleminin, oruc sonrasi bayramini kutlar; nice oruclu Ramazanlar, dilerim. Not; Pante; Islam formunda yeni actigim "Islam Dersi" ne bir goz atarmisin? Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
Alıntı:
|
Forumdaşların şimdiden şeker (ramazan) bayramını kutlarım.
|
Saygideger pante;
Bakalım ne dersi veriyorsun?-pante- Ne kadar "onyargili, pesin hukumlusun" yaw. Ben, kim? Islam dersi kim? Ben verirsem, "Birey nasil olunur? ve bireyci olmadan, dusunce ve davranis, nasil evrensel/insansal/kavramsal icerige donusturulur?" olur. Bazilari buna "Insan-i Kamil Olma Dersi" diyorlarmis, anladigim kadariyla . Bunun icinde, hem Gruplar, aciyor; hem de yazilar yaziyorum. Evrensel-insan'in dusuncelerini yansitma adina. Saygilarimla; evrensel-insan |
''Bunun icinde, hem Gruplar, aciyor; hem de yazilar yaziyorum. Evrensel-insan'in dusuncelerini yansitma adina.'' e.i
Sevgili evrensel-insan, Düşüncelerinizden yansıyan ışığınızdan gözlerimiz kör oldu,hele hele evrenselin köşesini açanlar parıltıdan kamaşan gözleriyle güneşi göremez oldular. Yeter gayri ışığından yandık bittik ,gece ne zaman olacak?:flame: |
Saygideger aydoe;
Yeter gayri ışığından yandık bittik ,gece ne zaman olacak?-aydoe. Ancak, benim yasamim; baska canlilara donusmek icin, olumunu (olmek) gerceklestirdikten sonra. Bu arada evrensel-insan'in dusuncesi baska bir vucut ya da vucutlar bulacak ve dusuncelerini yansitmaya devam edecek. Cunku dusuncelerin oznesi yoktur ve olumsuzdur (olmek). Simdiye kadar olan evrensel-insan dusuncesinin, edinecegi vucut adaylarini, evrensel-insan'in onerisiyle listeliyorum. Tabi ki, listeye yeni vucutlar da eklenecek zamanla. Uzulerek soylemeliym ki! henuz bu listede, aydoe ve pante yok. Dilaver mi?, yok canim! Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
|
Saygideger pante;
henuz-e.i. Yukarida belirtilen ufak bir farkin farkina varamamissin. Yukaridaki kelime; "gecmiste baslamis, gunumuzde devam eden ve gelecekte de devam etmekte olacak olan" demektir. Oyuzden, fazla sevinme; gelecekte neler oldugunu kimse bilemez. Ustelik; dilaver dahil; evrensel-insan herkesteki degisimi, takip ediyor. Saygilarimla; evrensel-insan |
Bayrami olanlari kutlar, cok seker yememenizi tavsiye ederim. Imza Dis doktorunuz..:)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:08 . |