![]() |
Artin Agopyan : Nam-ı Diğer Apo
|
Alıntı:
Kaynağa dikkat! :boom: |
Alıntı:
|
Saygideger Sari Zeybek;
Tum yaziyi buyuk harfle yazmissin, bu bir tuzuk hatasidir. Ikinci tuzuk hatasi da; sana ait olmayan bir yaziyi c/p yapmis olmandir. Linkini vermen yeterli. Isteyen linki tiklar ve okur. Saygilarimla; evrensel-insan |
Dönmedir, değildir, aslen Ermeni, Türk veya Kürttür...
Önemli değil... APO hakkında hiç bir kaynağa gerek duyulmayacak tek gerçek, terörist ve katil olmasıdır... |
Alıntı:
Bana ne ya Apo'nun etnik kökeninden. Terörist mi? Terörist! Ermeni olsa ne yazar Türk olsa ne yazar. Bu senin buraya alıntıladıklarınla hangi somut sorunu çözeceğiz şimdi? Ayrıca verdiğin kaynak muteber değil. Ben sadece ona dikkat çekmiştim. |
Alıntı:
Sen Uğur Mumcu niye öldürüldü, hangi kitabı yazarken öldürüldü bilirmisin, veya yarım kalan kitabı alıp okudunmu. maşallah bilgi yok ama demagoji bol. Alıntı:
Modluğamı oynuyorsunuz son gelişmelerden sonra. Modluğu alınacaklar anlaşılan. |
Sarı Zeybek,
kaynak olarak gösterdiğin blogun sahibini hem birçok mesajından hem de bir takım ö.m.'lerinden tanıma şerefine nail olmuşluğum var. Önyargı filan değil, tecrübeyle sabit sağılıklı yargımdır: Muteber bir kaynak değil. |
Alıntı:
Şahsi takışmalarınız ne beni nede konuyu bağlar. Muteber bir kaynak değildir diyorsanız tarihin derinliklerine girip olayı analiz edeceksiniz, mesela Hoybotun 1925 anlaşması , asala ve pkk'ya geçiş, Mit içine yerleşen yahudi takımın aktardığı 10 milyon Türk lirası ile pkk'nın kurulması. Öcalanın karısı Kesire kimdir gibi. Aslında bu yazı kürtlerin kullanıldığı üzerine yazılmış bir yazı olduğu halde yurdum insanındaki bu derinliksiz bakış tarzını okumamnın bir sonucu olarak görüyorum. |
pek derinlikli Sarı Zeybek arkadaşım,
Bak mesele şu: sen bu foruma biryerlerden birşeyler alıntılıyorsun, içinde bir dizi iddia bulunan. Ben de diyorum ki: Muteber bir kaynak ver! Yoksa niye inanalım herhangi birinin herhangi bir blogunda yazdığı herhangi birşeye? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:44 . |