![]() |
Bazı Olgular Kabul Edilmeli
Sitede son zamnalarda gelişen bazı olaylarla ilgili endişelerim bulunmaktadır.
Kendisini özgürlükçü tanıtmak adına bazı gerçekleri yok sayamazsınız. PKK bir terör örgütüdür, apoda bu örgütün elebaşıdır. Site madem ki siyasal görüşlerle ilgili de bir portföy çiziyor bunu da tüzüğüne eklemeli. Ha bu da özgürlük diyorsanız kalkıp başka biri hitler iyi insandır. Saddamın hiçbir günahı yoktur der. Özgürlükçü olmak gerçekleri kabullenmemek değildir. |
sevgili ugurce82,
sizi anlıyorum, fakat endişelenecek bir durum olduğunu görmüyorum. Atıfta bulunduğunuz grubun bir üyesi olarak, fakat kendi adıma konuşacak olursam, PKK'nın terör örgütü, Apo'nun da terörist olduğundan benim şüphem yok. Grup üyelerinden herhangi birisinin de aksi beyanını henüz okumuş değilim. Ayrıca son iki-üç gün içinde PKK propagandası yapan birçok mesajın silindiğini, editlendiğini, ve hatta birkaç üyenin siteden uzaklaştırma cezası aldığı da gözünüzden kaçmamıştır sanırım. Bu işlemleri yapanlar da yine bahsettiğiniz grubun üyeleri idi. Yani bu konuda bence müsterih olabilirsiniz. saygılarımla |
Fakat sevgili ulpian;
Bu tür kişilerin çoğalmasının bu grup olusumundan sonra artması beni düşündüren. |
Alıntı:
Bu beni de düşündürmedi değil sevgili ugurce, fakat hemen komplo planları kurmayalım. Kursak da söylemeyelim. Çünki benim de aklıma birkaç komplo planı geliyor, ama bu planlara göre bahsettiğiniz Grup değil, başkaları kasti birşeylerin peşinde. Netice itibariyle yargılarımızı şekillendirirken elimizden geldiği kadariyle, duygu ve dürtülerimizden arınarak ortadaki verilere binaen düşünmemiz gerekmekte bence. Ve ortadaki veri şudur ki, son birkaç günde bu terör propagandası yapan mesajlara hızlıca müdahale edildi ve cezalar verildi, uzaklaştırmalar oldu. Bu işlemleri yapanlar da bizzat Grup üyeleri idi. saygılarımla |
Saygideger ugurce82;
Bence duygusal bakiyorsun. Kisilerin bir kisi, yada 100 kisi olmasi neyi degistirir. Once sen kendi dusunce ve davranisinin icerigine guveneceksin. Sonrada; tuzugun isleyisine. Dusunceler, sadece ne cevap verilecegi bilinmedigi zaman korku verir. Bu korku da, paniktir, duygusalliga teslimiyettir ve duygu somurusu karsisinda kirilgan olmaktir. Arkadasimiz yazdi ben uyardim, resmi koydu uyardim. Bu isler medeni bir sekilde olur. Sonucta tum soyut/somut degerlerin degerliligi veya degersizligi bir pencereden bakmakla ortaya cikar. O pencere de sadece senin istedigin yone acilmaz. Yarin oyle usta biri gelirki; sen farkinda bile olamazsin. Sonucta hersey yazi dili ve uslubudur. Senin dogrularinda sadece sana; baskasinin dogrularida sadece ona aittir. Saygilarimla; evrensel-insan |
SEvgili evrensel;
Olaya duygusal bakıyorum doğrudur ama bunun onunla alakası yok. Bazı şeylerin bana göresi ona göresi olmaz. PKK ve Apo olayıda bu şekildedir. Bunlarında özgürlükle alakası olmadığını vurgulamak istedim. |
Saygideger ugurce82;
PKK ve Apo olayıda bu şekildedir-ugurce82- Bunu site yonetimi ve tuzugu cok iyi biliyor, endisen olmasin. Saygilarimla; evrensel-insan |
antiamed hiç uyarı almadan sadece niki dolayısı ile 7 gün uzaklaştırma alırken.
Dilxweş adlı üye avatarı ile ilgili sadece ei den 2 sözlü uyarı, terör örgütü propagandası ile ilgili bir sürü mesaj asıp, diğer üyelerden defalarca uyarı ve şikayet almasına rağmen 3 gün uzaklaştırılmıştır. Burda kıstas nedir? Gözümüzle gördüklerimiz paranoya değildir. |
Alıntı:
|
Bazıları özgürlüğün anlamını o yaptığı iki parmak işaretinde arıyorlar. Bu özentilikten ileri de gidemiyor. Bir şeyi reddediyorsanız her şeyde farklı olacaksanız demek değil ki. Allah'ı reddet, Türkiye'yi reddet, Bütünlüğü reddet vs. Farklı olma çabaları diyorum bunlara.
Foruma bir adet rehabilite merkezi gerek. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:09 . |