![]() |
Site Şeması
SİTE ŞEMASI 1;
.................................................. ...ÖDG............................................ .. .................................................sargon prozac.................................................. .......... Mutezile:director: pante :laser: cem:grouphug:dilaver :whip:aydoe :boxing:unbe :flame:placebo .................................................negri ulpian.................................................. ......... |
Burda ne anlatıldığını anlamadım palcebo ama neden benim nickimin yanında smiley yok ?Kadeh tokuşturan smiley rica ediyorum mümkünse :)
|
Nasıl anlamazsın tıstısım..Ortadaki toplanmış ÖD grubundan sağ üst köşedeki sensin ya işte..yeşil renkte olanı:D
|
Baktım ahret yoldaşım :brick: kırmızı renkteymişim ..
,biraz düşüneyim :confused: |
valla bende anlamadım ama?boksör olmuşum.......
placebo yanıyo......açıklasana kuzum ne demek istedin?valla anlamadım.... |
SİTE ŞEMASI 2-KİŞİLİKLER;
Ulusalcı olduğundan dolayı DÖ ye alınmayan Esron :banplease: Ulusalcılıktan ölüm cezasına çarptırılmış HuBBeZ :rip: ulpianın vır vır konuşmasından gına getirmiş pante:puke::blah:konu maydonozu ulpian Birdenbire ortaya çıkışı üzerine şüphe uyandıran negri:spy: ...Devam edecek..:D |
Güzel bir çalışma, vartor ve pervane ismen yok..
O başbaşa vermiş kafadarların arasında olduğunu düşünüyorum onlarında.. ZAten DKnın 3 üyeside grupçulardan. |
sevgili placebo mizahın gücü diktatörleri bile devirmiştir.
sende çok güzel yapmışsın bu yaptıklarını yazı bu kadar güezl anlatamzdı hem tebrik edrim hemde teşekkür. devamınıda bekliyorum |
SİTE ŞEMASI 3 KİŞİLİKLER;
Ve yine değişik bir perspektiften dilaver:fencing:pante Eddie - Büdü'sü Pervane:lie::doh:Pervanenin burnu gözüne giren mutezile Demokrasi ve özgürlük yarışında ilk üç dayatmacı kişilik; Cem:first: dilaver:second: Sargon:third: |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:46 . |