![]() |
Cehennemde darwin ile karşılaşan ateistin sözleri
-hadi şimdi açıkla bakayım!
-dünyadayken bik bik bik konusuyordun konus şimdi bakayım? -sıctık olm ne bok yiyecegiz simdi? -burasıda baya sıcakmıs değil mi? üzerime rahat birşeyler alıp geliyorum! -ben bir güc var demiştim sana. -ühü- *** - vay dayı sende mi buradaydın, bizde lenin ve marx'la oturmuş okeye dördüncü arıyorduk. *** la oğlum hem beni hem kendini yaktın. cehennem ateşi üzerine bir teorin var mı?, varsa da söyleme burda hiç işe yaramıyor.. *** söyle lan şimdi, burası maymunlar cehennemi mi? *** nietzsche nerede? *** +ulan hep senin yüzünden. hani tanrı yoktu! *** -ulan tavus kuşu meselesinin üstünde biraz daha durmak vardı!!! +hönkk?! *** -ooo..hocam da buradaymış..yalarım yutarım.. darwin: ulen hala daha..türksün di mi? *** +aa nereye gidiyorsun? -ben cezamı çektim. cennete geçiyorum. +beni de al hacı be! -kusura bakma burda da (bkz: doğal seleksiyon) var. *** ne oldi rengin soldi! *** tüh allah belanı versin senin. (en azından karışalaşan ateist türkse böyle der.) *** -mahcupsun di mi darwin? *** - kaçma lan! tutun oğlum şunu!* *** "Maymundan mı geldik tam emin değilim ama sen git gide maymuna dönmüşsün(dönüyorsun) ondan eminim." *** ' Senle cehennem ödüldür bana sensiz cennet bile sürgün sayılır ' *** - baba maymun ettin bizi iyi mi elaleme. *** -seni bir yerden gozum isririyor ya +yok canım nerden cıkariyon -ulen su maymun sen deilmisin?! +yok yok sen karistiriyon -... senin simdi, kacma gel lan buraya *** -darwin naptık biz yaa? +ne bilim lan böyle olcağını... *** görmedim duymadım bilmiyorum) *** - peki müdür uzun zaman çeksem bu ızdırabı ateşi, sıcağı hissetmeyecek şekilde evrilir miyim? + ... - senin ben *** _hoca biz şimdi evrimin hangi evresindeyiz? _bu da geçici değil mi? _lan niye susuyorsun godos! darwin'in yakaya sarılır ve: _konuş lan konuş, geçecek de, evrimin bir evresi de.. _hasssss _lan muzaffer gel gel...bu kandırmış bizi! _gel şunu ...... *** - demek doğal seleksiyon ha... + ...... - şempanze falan... + ...... - biliyo musun, yazdıklarını okumadan önce rahiptim... + ...... *** . - oğlum ne diyo bunlar, nereye düştük biz böyle alev alev! - abi valla kaydırma yapmışım kuramı hazırlarken, kusura bakma... *** gözümle görmediğime inanmam. *** akabinde ve detayında: "buraya gelmemem lazımdı. hani ben ölecektim, saprofit prokaryotlar beni çürütecekti, azot ve fosfat olarak doğadaki madde döngüsünde yer alacaktım. hiçbir şey olmayacaktı..." vs vs Alıntıdır. |
çok komik gerçekten :))))
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:26 . |