![]() |
Dincilerin Pehlivanları Gelsin!
Ankete bakıldığında ehli sünnet 1345 kişi ve %50 ile baş sırada.Kendi yorumlarında söylüyorlar "siteyi istila etmişler".
Gerçi bu anket benim görüşümü yansıtmadığı için oy kullanamadım,benim gibi kullanamayanlar çoktur ama sonuç değişmezdi. İstilaya gelince baş sıradalar ama tüm yazıları incelediğimde bakıyorum da çok acz durumdalar.Tüm somut gerçeklere,belgeli iddialara,bilimsel açıklamalara karşı ezilmiş,yıkık durumdalar. 2-3 kişi haricinde mücadele edebileni yok.Onlarda yetersizler. Aziz insan Turan Dursun'un dediği gibi "Siz gidin de İslam'ın pehlivanları gelsin" Hatta varsa bildiğiniz Hristiyanlığın,Museviliğin,tüm dinlerin pehlivanlarını gönderin.İşte meydan!Dinlerin hepsinin safsata olduğu gerçeğini bu site haykırıyor. Harun Yahya'lar,Süleyman ateş'ler,Yaşar Nuri'ler; Gelin de Tarık-7'ye,Zariyat-50-51'e cevap verin! |
: ) çok güzel...Yoksa kanıtlar acı geliyor da içinizdeki nefreti mi dökmek istiyorsunuz sayın pantediar,?
Selametle kalınız... |
Yok be Suffiyun.Bu günlerde performans düşüklüğü var herhalde arkadaşlarda.Biraz hareket olsun diye teşvik etmek istedim.Sen alınma tenzih ettiklerimdensin.
|
estağfirullah ben de bugünlerde sizde performans eksikliği görüyorum arkadaşım,örneğin exclusive islam ve çocuk konusuna çok kaptırmış kendisini galiba yazdıklarımı ya okumadan ya da okuyup da cevap yazamadan geçiyor : )
Selametle kalınız, |
bu dinlerin hepsi insanların Tanrı inancına zarar veriyor maalesef
|
7. Bu su, bel ile kaburga kemikleri arasından çıkar. tarik suresi 7. ayet ... ----------------------------------------------------------------------------------------------- 50. O halde Allah’a koşun. Şüphesiz ben, size O’nun katından gönderilmiş açık bir uyarıcıyım.
51. Allah ile beraber başka bir ilah edinmeyin. Gerçekten ben, size, Allah tarafından gönderilmiş açık bir uyarıcıyım. ----------------------------------------------- güzel kardesim bu ayetlerin sana neyini açikliyacagiz onu bir söylermisin ? bu ayetler her ikiside çok açik ... sen önce açiklmak için bize bu ayetleri anlayip anlamadigini göster ... |
Tarık süresi 5-6-7. ayetleri insanın bir atımlık sudan yani meniden yaratıldığını,bunun da bel ile göğüs kemikleri arasından çıktığını yazar. Meninin testislerde oluştuğu tıbbi bir gerçektir.Bu konu Forumda 7.ayda Tarık 7. ayet başlığı ile tartışılmış zaten.Bunu yıllar önce bir fuarda sn.H.Hatemi'ye sormuştum.Bir açıklama getirememiş,bir inceleyeyim,sizi ararım demişti.Herhalde tatminkar bir açıklama bulamadığından aramadı.
Zariyat/50-51' e gelirsek; Kur'an bildiğiniz gibi melek Cebrail'in getirdiği Allah sözü olan vahiy ayetlerden oluşmuştur.Yani insanlara yapılan bir konuşma,hitaptır ve hatip Allah'tır. "Ben sizin peygamberiniz değilmiyim" diye Allah soramayacağına göre,benzer sürelerde olduğu gibi bu ayetten önce "De ki" denmesi gerekirdi.Ancak sürede buna rastlanmamaktadır. Allah böyle bir hata yapmaz."Yazması gerekmiyor,öyle olduğu anlaşılıyor "da denemez. Bu durumda iki şık vardır: 1- Kur'an Allah sözü değildir. Ya da 2- Kur'an ayetleri,süreleri düzenlenirken hata yapılmıştır. |
yani simdik sen bunu hatemi sana açiklayamadi diye sen inanmiyorsun anlami mi çikiyor? açiklasaydi inanacakmiydin ? bunlar ve bu tip sorular sizlerin güya bizleri bir çikmaza götürücegi ve bak gördünüzmü cevap veremediler gibi kendinizi hakli çikaricagini saniyorsunuz yillarca bunun gibi konularin pesinde kosup duruyorsunuz bakin gördünüzmü allah kurani kerimi yazmamistir bunlar uydurmadir falan diye ugrasi içindesiniz ... ------------------------------------------------------------------------------------ Tarık süresi 5-6-7. ayetleri insanın bir atımlık sudan yani meniden yaratıldığını,bunun da bel ile göğüs kemikleri arasından çıktığını yazar. Meninin testislerde oluştuğu tıbbi bir gerçektir ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kuran bu tippin gerçekligini yalanlamiyorki ... meninin testislerde olmadigini hangi ayet yaziyor ? iyi okursan meninin nerden çikdigi yaziyor ... bel ile gögüs kemikleri arasindan diyor gayet güzel açiklamis ... sen bosalinca senin meninin bel den basladigini bilmiyor gibi bir düsünce var bu düsüncelerinde ... ------------------------------------------------------------------------------------------- benim sahsen belden basliyor seni bilmem ... ---------------------------------------------------------------------------------------------Tarih: 2005-12-22, 14:16:07 Mesaj konusu:
-------------------------------------------------------------------------------- Zariyat/50-51' e gelirsek; Kur'an bildiğiniz gibi melek Cebrail'in getirdiği Allah sözü olan vahiy ayetlerden oluşmuştur.Yani insanlara yapılan bir konuşma,hitaptır ve hatip Allah'tır. "Ben sizin peygamberiniz değilmiyim" diye Allah soramayacağına göre,benzer sürelerde olduğu gibi bu ayetten önce "De ki" denmesi gerekirdi.Ancak sürede buna rastlanmamaktadır. Allah böyle bir hata yapmaz."Yazması gerekmiyor,öyle olduğu anlaşılıyor "da denemez. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- de ki denmesi gerekirdi kanisina sen kendin vardin nezaman ne gerekirdi zaten kuranda yazilmis gerekseydi zaten yazilirdi ... sen böyle sana hiçbir faydasi olmiyacak isler pesinde kosup duruyorsun sanki bu ayetlerin yanlisligini çikartip ki yok ... size nobel baris ödülü verecekler ... bosuna ayetler açiklamamis kör yaratildilar kör gidecekler ve kör tekrar diriltecekler ... hep anlattiklariniz sfsata uyduruk savunmalar ve size kazandiracak hiçbirseyin olmiyacagini bildiginiz halde çabalayip durun ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- akil allahin varligini hissedip kavrayan akildir ... onun için bosuna kendinizi avutmayin kurani kerimi koruyacak olan allah öyle 3 5 kisinin demesiyle kuran degisseydi simdik 1400 senedir çokdan yok olup gitmisdi ... |
Allah herzaman elçilerinin söylemesini istediği "de ki" gibi emir kelimesiyle başlayan cümlelere yer vermez.Bazende elçilerinin ihtiyaren söylemiş olduğu cümlelere de yer verir.Kur'an birçok Peygamberin bu şekildeki sözlerine sıkça yer verir.Tabi birkaç tane de Hz.Muhammedin bu şekildeki sözleri bulunmaktadır. Birde Panteidar yanlış bir meal almışsın oraya ,o ayetin meali öyle değildir.Önce Arapçasını sonra mealini koyuyorum.
50. Fe firru ilallah inni lekum minhu nezirum mubin 51. Ve la tec'alu meallahi ilahen ahar inni lekum minhu nezirum mubin. Öyleyse, Allah'a doğru (yönelip, şirkten ve bozulmalardan) kaçın. Gerçekten ben sizi, O'ndan yana açıkça uyarıyorum. Allah ile beraber başka bir ilah(ı ortak) kılmayın. Gerçekten sizi, O'ndan yana açıkça uyarıyorum. (51/50-51) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ben aklımda kaldığı şekilde kısaca aldım ayeti.Yalnız"uyarıyorum" değil "uyarıcıyım" olmalı.Sonra benim bilmediğim başka yerler de de mi var böyle örnekler.Nasıl gerekmez miş?Arapçadaki yazım kuralları gereğince mi? :D Bal gibi hata var bu ayette. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:12 . |