![]() |
Merhaba arkadaşlar
merabalar arkadaşlar
bende kafam karıştığından üye olmak istedim. tanrı varmı yok mu, emin değilim. kaç gündür siteyi çok okudum güzel şeylerde buldum kavgalı yerlerde. bakalım biraz daha okuycam aklıma ne yatacak diyorum. güzel zamanlara selamlıyorum hepinizi. saygılarımla |
Saygideger gunali;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
sayın gunali
özellikle çıkmaz bir sokaktan doğru yola ulaşmak isteyenler adına bu site kesinlikle dogru adres..umarım en kısa zamanda aklınıza yatan düşüncelere ulaşırsınız..kısaca hoşgeldiniz:) |
Hoşgeldiniz sn.gunali!.. :)
|
Dinlerden özgürlüğe hoşgeldiniz..
|
En doğrusunu yapıyorsunuz, düşünüyorsunuz ki aklınızın yatacağı şekilde varlığına veya yokluğuna cevap arıyorsunuz. Bu da özgürlük arayışının ilk basamaklarıdır. Size bu arayışınızda kolaylıklar diliyorum. umarım aradığınız cevaplar ile burda karşılaşırsınız. Hoş geldiniz.
|
aramıza hoşgeldiniz.. kolaylıklar dilerim...
|
gunali abim
dinlerden özgürlüğe hoşgeldin |
aklinla inanmak istiyorsan buradaki akli ile red edenleri gormen senin icin cok iyi olacak. ama iyi irdele ve objektif yaklas, hissederek bak ve gercekleri gor.
al ilk sozu ben soyliyeyim. Varligina karar veremeyenlerin burada yokluklarini onayladiklarini goreceksin. labirent misali kendi varliklarinda yokolan ve yokluga siginanlari. surecleri asagida :nod: :der: :yell::rant::flame: :wacko: |
gunali, sitemize hoşgeldiniz.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:11 . |