Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Politika (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=21)
-   -   ART de kapanıyor (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=13803)

al bundy 12-10-2009 14:44

ART de kapanıyor

Ulusalcı kanal ART de yayın hayatına veda ediyor...

KanalBİZ'in ardından ulusalcı yayınlarıyla dikkat çeken ART kanalı da yayın hayatına veda ediyor.
ART'nin sahibi Türk Metal Sendikası'ndan alınan bilgilere göre kanal bugün 18.00 sularında şalteri indirecek.
Yayından kaldırılmadan önce Emin Çölaşan ile Mustafa Balbay'ın sunduğu 'Ankara Rüzgârı' ile eski KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş'ın sunduğu programlar en çok reyting alan ve ulusalcı çevrelerin ilgiyle izlediği yapımlardı.
Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Kanaltürk'ün satılmasından sonra "izlediği tek kanal"olarak ART'yi adres göstermişti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12671802.asp?gid=229

Soda 12-10-2009 15:03

Kapanır tabii. Kanal 7 gibi Deniz Feneri'nin beleş yardım paraları ile finanse etmedi kendini. Bu bir.

İkincisi reklam verenlerin hepsi baskı altında.

Art'ye reklam mı veriyorsun? O zaman maliyecisi, hesap uzmanı, itfayecisi, belediyecisi
cümle devlet denetimi kapına yığılıverir.

Bunu KanalTürk'te de yaşamadık mı?
Kanal Biz'de durum farklı mıydı?

Üçüncüsü; bize de yazıklar olsun. Sahip çıkamadık.
Habuki çağrı yapsalardı finansal sıkıntıları için yardım yapardık.
Her ay Diji Türk'e 20 tL vereceğime bu kanala 20 TL verirdim.
1 milyon 250 bin üyesi vardı Bizkaçkişiyiz derneğinin. 2 ay içinde bu kadar kitleyi toplayan dünyada tek örnekti bu dernek. 10'ar lira para versek ayakta tutardık o Tv'ye de.

Ama bize yazıklar olsun.

Şu dinciler gibi olamadık. Onların sırf "müslümana gitsin yahudiye gitmesin" diye zengin ettiği yüzlerce finans, sanayi ve medya kuruluşları oldu. Sonra onlar iktidarı ele aldı ve iktidar gücü, devlet imkanları ile 1 iken 10,20,30 oldu güçleri.

Ben şahsen DijiTürk'ten çıkarım. Hükümet borazanı olan Tv'leri mi izleyeceğim?

güneşinzaptıyakın 12-10-2009 15:22

Doğan yayın grubu kapanacak yakında küçük balıklar ancak meze olur bu saatte...

HayyaN 12-10-2009 15:41

Alıntı:

Soda´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 247758)
Kapanır tabii. Kanal 7 gibi Deniz Feneri'nin beleş yardım paraları ile finanse etmedi kendini. Bu bir.

İkincisi reklam verenlerin hepsi baskı altında.

Art'ye reklam mı veriyorsun? O zaman maliyecisi, hesap uzmanı, itfayecisi, belediyecisi
cümle devlet denetimi kapına yığılıverir.

Bunu KanalTürk'te de yaşamadık mı?
Kanal Biz'de durum farklı mıydı?

Üçüncüsü; bize de yazıklar olsun. Sahip çıkamadık.
Habuki çağrı yapsalardı finansal sıkıntıları için yardım yapardık.
Her ay Diji Türk'e 20 tL vereceğime bu kanala 20 TL verirdim.
1 milyon 250 bin üyesi vardı Bizkaçkişiyiz derneğinin. 2 ay içinde bu kadar kitleyi toplayan dünyada tek örnekti bu dernek. 10'ar lira para versek ayakta tutardık o Tv'ye de.

Ama bize yazıklar olsun.

Şu dinciler gibi olamadık. Onların sırf "müslümana gitsin yahudiye gitmesin" diye zengin ettiği yüzlerce finans, sanayi ve medya kuruluşları oldu. Sonra onlar iktidarı ele aldı ve iktidar gücü, devlet imkanları ile 1 iken 10,20,30 oldu güçleri.

Ben şahsen DijiTürk'ten çıkarım. Hükümet borazanı olan Tv'leri mi izleyeceğim?

Kelimesi kelimesine bütün yazdıklarına katılıyorum.Ben tv felan izlemem bir tek Art izlerdim oda kapanıyor.Öfkem çok fazla artık ulusal değerlerinin,cumhuriyetinin yok olup gitmesine göz yuman müslüman olsun,ateist olsun, kimliği ne olursa olsun herkese yazıklar olsun.

ozgur_beyin 12-10-2009 15:57

bugün duyduğum en kötü haber

AYATA 12-10-2009 19:56

Dinci akp aldı arkasına liboş solcuları, kürtçüleri ve kürtçüleri destekleyen eskimiş komünistleri tam bir diktatörya yaşatıyor bu ulusa...direnen bir tek ulusalcılar ve Kemalistler....
Akp nin arkasına takılan bizim liboş solculara ve eskimiş komünistlere bir fıkra yazmak şart oldu...ders alsınlar diye...

Aslan ormanda terör havası estiriyormuş kurt'a, tilki'ye, panter'e, çakal'a, leopara fil'e ayıya nerde rastlarsa rastlasın basıyormuş kalayı, ama tavşan'ı görüncede selam veriyor merhaba lan nasılsın bakalım diye hal hatır soruyormuş...bir gün tilki dayanamamış postasını koymuş aslana, demiş ki "ne iş bu be bizim ormandaki tüm hayvanların ağzına s.ç...yorsun da tavşana gelince tık yok ne bu be torpilmi geçiyorsun" ...Aslan gülmüş "evet haklısınız haklısınız sizin ağzınıza s..ç...yorum ama iyi izleyin bakın ilerde kı..ç.mı kimle silecem görün...."

ugurce82 12-10-2009 22:27

Bende arkadaşlara katılıyorum. Bu gibi ulusallığımızı bütünleşitiren kanallara sahip çıkmalıyoruz.

unbe 12-10-2009 22:48

bi düzgün ve tarafsız haber veren azınlıktaki kanallardan biriydi.
ceviz kabuğu ve ankara rüzgarını özellikle özlicem.
diğer arkadaşlara katılıyorum,tvlerimize sahip çıkmıyoruz ve birer birer kapanmaktalar.....

unbe 12-10-2009 22:49

anlaşılan yanlış haber hala yayın var ve canlı yayında a.latif şener konuşuyor?

siparisci 12-10-2009 23:07

Bu kalantorlar sonsuza kadar o koltuklarda kalabileceğini mi sanıyor acep ?

Yok bi şey değil ondan sonraki gelen hükümet çok pislik temizlemekle uğraşacak. Yazık vesselam.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:07 .