![]() |
ALIN SİZE HZ. ADEMİN İSKELETİ
Alın size Hz Adem'in iskeleti.İnançsız arkadaşlara kapak olsun.
http://img388.imageshack.us/img388/1526/iskelet3eu.jpg |
..........post s been edited out due2 several reasons.........
Allah Hafiz... |
Aspartam yapmayın bre.Fotoğraf hilesine aldanmışın..SubhanAllah bu yöntem doğru bir yöntem değil kardeşim.Şimdi buna bakarak müslümanmı olacaklar.Şu kainattaki şu kadar sanat eserine gözleri kapalı olanların bu fotoğraflamı gözleri açılacak.Yapmayın böyle şeyler..
|
Öyle nerden alındığı resimleri buraya koymakla olmaz bu işler. Resmin ne zaman, nerede ve kimin tarafından çekildiği gibi bilgiler gerekli.
|
Cok guzel bi resim ya gercekten :) Adem bir devmis. Yanindaki kucuk adamlardan biri Ademin kulagini kürekle karistiriyo galiba, ama digeri ne yapmaya calisiyo, onu anlamadim. :)
|
aspartam...
fotograf makinasindan sonra bilgisayar icad oldu..daha sonra cesitli yazilimlar...programlar... fotoshop diye bir programin varligindan haberin varmiydi :D :D merak ediyorum...sen gercekten bu gonderdigin resme inaniyormusun? |
Alıntı:
|
|
Panteidar'ın verdiği link ışığında bu başlığın Cafe'ye daha uygun olacağına kanaat getirdim.
|
Cem şu soldaki yazıların varya onların hepsi kafelik;bu haberle seninkiler arasında hiçbir fark yok..İstersen hiç cafeden çıkma..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:30 . |