![]() |
Şiir mi (tch)
Ruhumu kumlara gömdüm Tenha kumsalında yalınayak dolaşırken Bir dalga çıktı denizden Ayaklarımın önünde diz çöktü Seni anlattı bana... Fırtınalar savurdu yosun kokularını Yeniden coştu kalbim Tam vaz geçecekken... Düşünceler girdabı beni içine çekti Herşeyi yeniden hatırladım Seni beklediğim son limanda... Dalgalar çığlık çığlık vururken sahile Mahzun bakışlarım önlerine döküldü Saygıyla eğilip af diledim... Ruhumu kumlara gömdüm Mazi yakıyordu içimi Perişan halimi görme sakın Döneceksen bana acıdığın için değil ÇOK SEVDİĞİN İÇİN DÖN... mitch./21 Mart 2009 Cumartesi |
Uyanırdık her sabah beyaz kefenlerin içinde hep bir ağızdan esner, sonra da güneşe bakardık gözlerimiz uyku mahmuru, yüzlerimiz Çiğ taneleriyle yıkanırdı bizler Tanrıya inanmadık eğilmedik yalancı tacirlere ya da Tapınaklardan dönen içi boş kalabalıklara. Fareler gibi kaçışmadık güneşten mahrum etmedik kendimizi terzilere gerek duymadık, biçimlendirmek için bedenimizi örtmedik kefenden başka üzerimizi ilahiler söylemedik isli mumlar, tütsüler yakmadı ciğerimizi cenneti hayal etmedik yaşadık hikayeler anlatıp boş umutlar dağıtmadık karanlıklardan korkmadık daha önce de, daha sonra da, başka bir zaman yok Cehennem varmış bize ne... mitch/24 Kasım 2009 Salı |
Kuraktı bedenlerimiz Ta ki sırıl sıklam ıslanana kadar Kaderin celladı yağmurları yolladı Günlerce üstümüze yağdı Çatısız içimize girdiler Dar geldi yürekler, doldu taştı Sonunda toprak suya doydu Gitmesi gerekiyordu Ve tırnaklarını bedenlerimize geçirip Kanlarımızı akıtarak ayrıldı Talana çevirdi ortalığı Şimdi yoksun, malum son Ara sıra aklıma geldiğinde Göz pınarlarım doluyor Zor tutuyorum onları Bıraksam sel alacak beni mitch./12 Eylül 2009 Cumartesi |
Kalemine,klavyene sağlık mitch
|
...hiç bir şeyim Sana yazdıklarımdan daha çok değildir Sevgim hariç. Bir şizofrenin göz yaşı mıdır Seri katillerin cinayetlerini haklı kılan? İhbar ediyorum beni şehrime. Bu gece bir melek öldürsem Onun yerine geçer miydin? Eşeysel çiçekler gibi Döllüyorum damarlarımda, Önce rakı şişeme Sonra bardağım Ve daha sonra yüreğime sızmak üzere Boca ettiğim ağzıma seni. Yağmurda ıslanan ağacın Dibine akan damlalar gibi Sızıyorum toprağa. Sonra da uykumun uçurumlarına düşüyorum Sensiz ama seninle olmak zorunluluğunu bilerek yanıbaşında. Oysa biz baştan beri seviyorduk birbirimizi İrkilerek tüketiyorduk içimizde Kendimizi. Üçüncü sınıf otellerde sevişirken Loş ampulün etrafında dolanan sinekler di sadece Ayaklarımızın titrediğini gören. Ve kendine bir pay çıkarmışçasına sevinen Aç arsız Sevişme komalarından faydalanan. Sonra bir tokat gibi acıtan geçmiş di Hak etmişliğin ölümünde aşk. Bazıları için kutsal sayılırdı; Her zaman kolay bulunmayan sevgilerde Boş yere Protein saçmalayan organlar. Korku yaratıyor İllegal inançlar. Bastırılmış duygularda Küstahça yaşanan ahlaksızlıklar. Avuçlarımda, yakılmış nice yüreklerin külleri var Söyle bana Bunları silebilir misin? Bu gece bir melek öldürsem Şehrime geri gelir misin? mitch. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:57 . |