![]() |
nasıl olmuş
Arkadaşlar şu bloğa göz atar mısınız?
http://ahsapsanat.blogcu.com/ Burada gördüğünüz her şeyi ben yaptım. Eleştirileriniz ya da önerileriniz olursa sevinirim. Ben de aile ekonomisine böyle katkıda bulunuyorum :) |
Ellerinize sağlık, gerçekten çok güzeller hepsi. Özellikle Mevlana olanı çok güzelmiş, evli olsaydım bir tane sipariş ederdim size :)
|
Alıntı:
:) Teşekkür ederim. Evlenin size de yapalım bir tane :) |
sayın tahta zeytin
çalışmalarınız çok güzel olmuş..özellikle sanırım şiirlerle süslenmiş rengarek sehpa takımına bayıldım..çok tuzlu olmayacaksa bir tanede ben isterim:)elinize sağlık.. |
Alıntı:
sevgili history ... öncelikle teşekkürler. sanırım tuzlu olmaz.. bunları yapmamın 3 nedeni var: 1- aile ekonomisine katkı 2- kendime uyguladığım bir terapi :) 3- insanlara farklı seçenekler sunmak sırf 3. madde yüzünden fiyatı yüksek tutmamaya çalışıyorum. ve yine 3. madde yüzünden kargo parasını ben ödüyorum. bu konuyu özelden de görüşebiliriz. sevgiler... |
sevgili tahta boyayıda sen yaptıysan harika yapmışsın sehpanın üstü serigrafmı.? yoksa
başka bir yöntemlemi yazdın?ahşap dediğin mdflammı? |
çok güzeller. çok beğendim.
emeklerine sağlık. |
Emeğinize sağlık özellikle siyah sehpa çok hoş..
|
Saygideger tahta zeytin;
Hakikaten bir profesyonel sanati. Peki, ozel siparis verebilirmiyiz. Yani deseni ve rengi siparis edebilirmiyiz? Yoksa sadece senin yaptiklarinmi siparise acik? Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
boyadıysan takdir edilecek işler yapmışsın umarım sonunda İYİ BİR KÜNDE KARİ ustası olursun(â'nın üstünde şapka var) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:10 . |