![]() |
Barnabas İncİlİnİn sirlari ve kaybolmasi
1983 yılında hatay yada şırnakta bir mağarada bulunan incilin, hz. İsa'nın vahiy katipçisi barnabas tarafından yazıldığı ve yaklaşık 2000 yıllık bir geçmişi olduğu kanıtlanmıştır.
Kitabın ,süryani dili aramice olduğu ve hz. İsa'nın konuştuğu dil olduğu söyleniyor. 1990 lı yıllarda Hamza Hocagil adlı aramice uzmanı, kitabı tercüme etmeye başlamış, yarısı kadarını tercüme ettikten sonra, jandarma tercüme esnasında garip bir şekilde kitabı almış ve ordanda askeri harp akademisine gitmiş olduğu belirtilir. Zaten kitabı Hamza Hocagil daha sonra yine, genel kurmay tarafından muhafaza adı altında 2- 3 demir kapı arkasında saklamıştır. Bu incilde Hz. Muhammed'in müjdelendiği, Hz. İsa2nın ağzından da tanrının oğlu olmadığı ve israiloğullarına peygamber olarak gönderildiği ve nice doğrular,öğütler var. Bu kadar şey tercüme edilip doğrulandıktan sonra ki, bu kitapta hz. Davud'un zeburunun yeri ve bir kaç peygamber nüshalarının da yerlerinin nerde olduğu vurgulanmış. Daha sonra, ergenokon operasyonundan sonra, açıklanan bilgiler ve ergenokon sanıklarının bu kitaba , genel kurmay vasıtasıyla el koyduğu anlaşılmıştır. Böylesine doğrulayıcı ve içinde nice bilgilerin olduğu,2000 yıllık olduğu iddaa edilen kitap, neden genel kurmayı bu kadar ilgilendirmiştir ve neden Türkiye gibi bir İslam ülkesinde ,ilahiyat adına veya bilim, insanlık, dünya insanının aydınlatılması düşünülmemiş ve saklanmıştır.Arkasında ne gibi gerçekler vardır. Ve bu kitaptaki bilgiler insanlık adına sunulsa,bir çok insanın din gerçeğini değiştirecekmiydiki böyle bir sır oldu. Vatikan bu kitabı kabul etmemekte ve hala İsa'nın tanrının oğlu olduğunu iddaa edip ,hristiyan alemini kandırmakta,insanlarını bir ticaret vasıtası olarakmı görmektedir. Ticari çıkarların ve maskenin düşmesi anlamına gelen bu incilin insanları derinden etkileyeceği şüphesiz. Fakat hristiyan alemi böyle bir süper mantık izleyen incili görmüşmüdür,haberi varmıdır,yoksa hala Vatikanın doğrularını sürerek kendi hayatlarını saçmalıklarla karartmaktamıdır. Ben bu incilin dünyayı alt üst edeceğine inanıyorum,bu kitabın bulunup insanların aydınlatılması gerektiğinin inancındayım.Hristiyan ve yahudiliği alaşağı edecek incil budur. Zaten müjdeleyici görünen barbanas incili,İnsanları islam dinine telkin ettiği için bu kitabın gerçekleri savunulacak ve İslamın gerçek din olduğunu ispat edecektir. Burdan çıkaracağımız anlam , tüm işlenen gayri meşru ticaret işlerinide alaşağı edeceği ve çıkar peşinde olan siyonist,emperyalist,hileli ticaret, ahlaksız ve adaletsiz düzeni bozacağı,o yüzdende pentagon,C.I.A, mosad, vatikan gibi insani gözüken fakat insanları sömüren örgütleri ve elebaşlarını zaman içinde yok edecektir. Yalın , anlamlı ve kayda değer görüşlerini sunucak arkadaşlara sesleniyorum. |
Sayın mongus zaten ne kadar acıdırki Papalık kurulduğu tarihten beri bu yalanı bizzat kendi içinde bilmektedir.Avrupa hristiyanlığı Roma imparatorluğunun oluşabilecek orta doğu eyaletlerindeki başkaldırılara karşı,kendi Pagan dinleri ile beraber,İseviliğin karıştırılmış bir halidir.Bu uğurda nice insan öldürülmüş,bu kadim bilgiler 2000 yıldır saklı tutulmuştur.İslamın gelmesi ile endişe içine düşen Katolikler dünya düzenini devam ettirmek için,haçlı seferleri adı altında İSLAM'ı yok etmeye yeltenmiş fakat başaramamışlardır.Fakat günümüzde bu insanlar islamı bir şekilde yok edemese bile,islam coğrafyasında huzursuzluklar çıkararak emellerine şimdilik kavuşmuş görünmektedirler.Yani gerçek dünyadan soyutlamışalrdır İSLAM coğrafyasını.
En nihayetinde bir gün gerçekler gün ışına çıkacaktır. Saygılarımla... |
1) Kim nasıl kanıtlamış; ilgili belge hangi akademi tarafınca onaylanmıştır?
2) İsa'nın konuştuğu dil İbrancadır. Arami değil. 3) Bu gizemli kitabın Ergenekon'la ilintisinin ortaya çıktığını iddia eden ilgili sayfanın ya da sayfaların internet adresini verebilir misin? İddianamenin savcılık tarafından internette yayınlandığını biliyorsundur... 4) İddiana binaen Avrupa Hristiyan olarak hayatını nasıl karartmış; İslam alemi hayatını nasıl aydınlatmıştır? Günümüzden örnekler vererek açıklayabilir misin? İtalyanların mutsuzluğunu, geriliğini; Peştunların medeniyetini ve aşırı mutlu olma hallerini kıyaslayabilirsin. 5) Seks kölesi taciri Muhammed'in efendiliğini kabul ederek insanlık nasıl bir şekilde sömürü düzeninden kurtulabileceklerdir? En azından sahte olduğunu iddia ettiğin İncil'deki İsa seks kölesi ticareti yapmamaktadır; bunu da göz önünde bulundurursan açıklaman daha az yanlış olacaktır... Önemli olduğu için tekrarlıyorum: Bu gizemli kitabın Ergenekon'la ilintisinin ortaya çıktığını iddia eden ilgili resmi sayfanın ya da sayfaların internet adresini verebilir misin? |
|
barbanas incili yaz googleye bak.
|
Alıntı:
takibin sürdürülüp, bulunması ve incelenip,insanlığa sunulması gerekir. zaten barnabasın yazdığı 5.ci incil nüshası kıbrısta ele geçmiş,barnabasın mezarı kıbrıstadır ve mezarı yağma edilmiş. Bu nüshayı yine ergenokon örgütü ortadan kaldırmış diyorlar. O dönem olayı araştıran gazeteci, Abdullah çatlı tarafından öldürülmüş. yine bu kitabı okuyan israil cumhurbaşkanı isak rabinin torunu, kelime-i şehadet getirip müslüman olmuş, davud ve harun peygamberin nüshalarını aramak için yaptığı kazılar esnasında siyahi bir etiyopyalı tarafından öldürülmüştür. |
Verdiğin linkteki metni okudum. Yanlış bilgilerle akıllarınca bir senaryo uydurmuşlar. Temel yanlış bilgi: İSA'NIN DİLİ İBRANCA İDİ
Benim edindiğim asıl izlenim bu kitabın şarlatanlık olduğu. Google'da iddianame ve Barnabas İncilini araştırdım. Anladığım kadarı ile Ergenekon soruşturmasında adı geçmiyor. Ama -trilyonda bir olasılıkla- geçiyorsa da çok muhtemelen gözümden kaçmıştır. Oturup olmayan bir şeyi bulmak için de 20 30 bin sayfa metni karıştırmasını da kimseden bekleyemezsin. Önemli olduğu için tekrarlıyorum: Bu gizemli kitabın Ergenekon'la ilintisinin ortaya çıktığını iddia eden ilgili resmi sayfanın ya da sayfaların internet adresini verebilir misin? Bunu sormamın nedeni mümin savcıların şaklabanlıkta sınır tanımadıklarını bir kez daha görme arzumdur. Ve bütün kalbimle dilerim ki bu Barnabas iddiası o iddianamede de vardır. |
"Tartışmayı seviyorum ama desteksiz atanlar beni deli ediyor!!!" :)
Arkadaşım, senin iddianın kaynağını sen vereceksin. "google'a bak orda yazıyo" diye cevap verilmez. Çellist arkadaşım, "başka nerede bu mesnetsiz iddia geçiyor?" diye sormamış, bu iddianın kaynağı nerede diye sormuş. Wiki'de dahil, doğru dürüst bir yere dayandırabilir misin? diye soruyor. Verirsen okuyacak, vermezsen kale almayıp, tahmin ediyorum uzayacak. Ben de aynısını yapacağım. |
Şu anda resmi bir iddaname yok heralde,ama yakın zamanda süreç başlıycağa benziyo.Bugün habertük gazeteside anasayfadan bu konuya değindi.
zaten bunu ortadan kaldırsalar dahi , aynı tazılımıyla başka incillerin çıkacağını düşünüyorum . o dönem bundan esinlenilip , ibadet amacı ile yazılan ve hatay ve çevresind bir çok incilin olduğu var sayılıyo. |
Alıntı:
Akılları sıra şöyle propaganda yapıyorlar: "Ergenekon Şeytan'ın örgütüdür, bu Şeytani örgüt de AKP'yi devirmek istedi ve bizi nurlardan alıkoymaya kalktı. AKP yolu Barnabas'ın yolu! Ey müminler açılımlarla vatan pazarlamalarla kafanız karışmasın! Yabancı sermayeye kıyak veya PKK ile müzakere İsa'nın da emridir!" Ve sair soytarılıklar... Müminler her şarlatana inanır. Zaten müminin anlamı "İNANAN" demektir. Mümin zeka ve ahlakının ne boyutlarda olduğuna bir kez daha tanıklık ettik. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:02 . |