Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Bu sitenin asıl amacı nedir?.. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=1514)

reaxi 14-01-2006 00:45

Bu sitenin asıl amacı nedir?..

Bunu öğrenmeden ve de başkalarının da bunu öğrenmesini sağlamadan edemeyeceğim... Lütfen bizi aydınlatın bu sitenin asıl maacı nedir? Siz neye ya da kime (kimlere) hizmet etmektesiniz?..

kalkandelen 14-01-2006 00:53

Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık. Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için de tabuların yıkılması gerekli. Her türlü tabu yıkılmalı. En başta da dinlerden , "inanç"lardan kaynağını alan tabular.

amac bu..

devami ana sayfada...kolay gelsin

aspartam 14-01-2006 10:21

Sizin özgürlüğünüz dinsiz olanlara,dindarlara yönelik hiçbir özgürlük talebiniz yok.Laik sistemin özgürlük karşıtı tabularına hiçbir çıkışınız yok.

Mutezile 14-01-2006 10:48

Dindarlların hakkını hukukunu savunan:

* Hizbullah,

* Hizbul Tahrir,

* El Kaide,

* El-Fetih

*El-Asifa

* Abu Nidal Örgütü

* Fetih Devrimci Konseyi

* Arap Devrimci Konseyi

* Arap Devrimci Tugayları

* Kara Eylül

* Sosyalist Müslümanların

Devrimci Örgütü

* Abu Seyyaf Grubu

* Aden-Abyan İslâmi Ordusu

* Ehl-i Hadis Cemaati

* El-Fetih

* El-Asifa

* İslâmi Cemaat

* İslâmi Cihad

vs vs vs

...epey örgüt var. Laik sistemlerin topuyla güzel güzel savaşıyorlar. Arada kurunun yanında yaşın da yandığı olmuyor mu.? hatta bu rakamların onbinler, yüzbinlere çıktığı olmuyor mu? Olabilir. Cihad bu

İslamda yaşamayanların vay haline

aspartam 14-01-2006 11:12

Halklar zorbaların elinde inim inim inletilirken bu tür örgütlerin çıkması doğaldır.Ama benim demek istediğin o değildi.Sizin özgürlükleri savunmanız lafta.Siz özgürlüğü ancak kendiniz için istersiniz.

Mutezile 14-01-2006 11:54

İmam-vaiz eğitimi alan bir çocuğun, Dini eğitimle yoğrulan bir çocuğun; ihtisaslaştığı branş dışında eğitim alması ve bu şartlanmışlıkları etrafa yaymasını ben doğru bulmuyorum.

İrandan İhrac edilen sıkmabaş-türban-burka-yaşmak türü örtünme biçimi 1975-80 lere kadar Anadolu kadının bilmediği bir şeydi. İslami misyonları kadınlar eliyle götürmek zihniyeti ile kadınlara dayatılan bir örtünme tarzıdır. Çağdaş dünyanın bir çok yerinde de buna benzer görüşler ifade ediliyor..

Yalnız müsterih olunuz; adaletvekalkınma P'si; bu gurup; ülke geleceği hakkında söz sahibi olduğu sürece ''bu engeller ufak ufak aşılacaktır''.

Sevgili Arınç dememiş midir: ''Casus Belli'yi kaldıralım Yunan'a jest yapalım'' diye..MEB bakanı Çelik sıkı çalışıyor..

2007'ye seçim malzemesi lazım. Türban ve İmam hatip problemlerinin aşılması eli kulağında.. Az sabredin. Cemaat üniversiteleri de yolda. Türkiye muasır medeniyeti ha yakaladı ha yakalayacak..

Velhasıl; sizin sahipsiz kaldı diye müşteki olduğunuz mevzuların hem silahlı hem silahsız sahipleri var.. Merak etmeyiniz; Dava'nın takipçileri canla başla çalışıyor..

aspartam 14-01-2006 13:27

Doğru 75-80 lere kadar Anadolu kadınının örtüsü siyah çarşaftı.Modernizmin etkisinden kadınlarımız da nasibini aldı,çarşafları çıkarıp,türbanları taktılar.

Mutezile 14-01-2006 14:04

Anadoluyu yanlış tanımışsın o zaman. Kara çarşaf giyenler 1890-1900 doğumlulardır ekseriyetle; benim anneannem gibi.

Anadolu kadını başörtüsüyle yetinmiştir. Çiçekli, resimli, renkli başörtüleri ile. Severek takmıştır... Halen de takmaktadır. Köylerde türban takan tek bir kadın görmedim anadoluda.. 2006'da da yok..

İrandan ihrac edilen türban, burka burjuva İslamının sembolü yapılmak istenmiş..

reaxi 14-01-2006 14:09

site yöneticileri benim almak istediğim cevap bu değildi.Sizlerin asıl amacının bunlar olduğunu zannetmiyorum.Sizler eğer insanlara özgürlük getirmek isteseydiniz insanları severdiniz ki sizlerin de kalbinde böyle bi sevginin olduğunu zannetmiyorum. Sizin kalbiniz sevgiye mühürlenmiştir.Siz sadece dünyanın güzelliklerine aldanmış insanlarsınız.Sadece kendiniz için çaba harcarsınız.Almak istediğim cevap sizin verdikleriniz değildi... Gerçek amacınız nedir? Siz ilk önce bunu söyleyin.

Mutezile 14-01-2006 15:31

Reaxi;

Siteye hoşgeldin. Ben sana bir cevap yazma lüzumu görmüyorum. Sorduğun sorunun da tamamen abesle iştigal olduğunu düşünüyorum.
Dikkate ettiysen astığım yazının adersi aslında sen değilsin -Aspartamdır.

Alıntı:

'' Sizin kalbiniz sevgiye mühürlenmiştir.Siz sadece dünyanın güzelliklerine aldanmış insanlarsınız.''
Bu gibi sloganlarla düşünmeye alıştırma kendini.. Burnunun ucunu göremezsin sonra..Bakma sen Ecnebilerin ''Prejudice saves time'' (Peşinhüküm zaman kazandırır) demelerine.

Yine de keyfin bilir, tabii.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:00 .