![]() |
12 Yaşında Anne oldu fakat o hala çocuk
İZMİR - 1997 doğumlu olduğu bildirilen Y.Ç., Torbalı Devlet Hastanesi’nde sezaryan yöntemiyle doğum yaptı.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25037688/ |
rezillik!
sözde imam nikahlı evliymiş |
Sübyancılık yapıyorsunuz denildimi topu taca atanlarla sübyancılığa sahip çıkanlar için ne azap verici bir durumdur bu şimdi, konu bir an önce unutulsada kurtulsak diye saklanacak bir kum yığını ararlar herhalde...
Not:Konu feyk çıkarsa kesin Çengelköy hıyarı olduk desene :D |
imam bu kiza nikah kiydiginda, bu kizin on yaslarinda veya onbir yaslarinda olmasi gerekiyor,bana sahsen inandirici gelmedi,izmir arabistan deyil,genede hersey ilerde belli olur.saygilar sevgiler
|
Her ne kadar kanunlarımız ve vicdanımız küçük yaşta evliliğe razı gelmese de dinin bunda sakınca görmediği ve hatta onayladığı açık. Ortada bir imam nikahı var...
|
Saygideger papillion;
izmir arabistan deyil,-papillion- Inancsal uygulamalarin mekani yoktur. O inancsal uygulamayi tasiyan herkes icin, her mekan uygundur. Dolayisiyle, inancsal uygulamalar, mekanlardan degil; zihinlerden temizlenmelidir. Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
|
Bu olay -eğer gerçekse-, mide bulandırıcı, irrite edici, rahatsızlık veren bir olaydır.:yell: Ve bence o 12 yaşındaki kızla evlenen, evlendiren, doğumunu gerçekleştiren her kişi insanoğlunun 2 ayaklı bir HAYVAN olduğunun ve hayvansal içgüdülerle hareket ettiğinin kanıtıdır.
Geçenlerde balkonda sigara içerken, yetikin bir siyah kedinin yavruluktan yeni çıkmış olduğu her halinden belli olan diğer bir kediye tecavüz edişine tanık oldum. Bu tiksindirici haberi okuyunca aklıma direkt bu olay geldi. Sonuçta kedi bir hayvan ve içgüdüsel olarak seks yapıyor. Hangi hayvanın zevk için seks yaptığını biliyoruz? Ben bilmiyorum bilen varsa söylesin. Haa pardon ya insanı unutmuşum..... sevgiler... |
Alıntı:
Bu haber için Çengelköy Altın Badem Festivali birincisi müslümanlar olacak gibi :D |
sevgili milomanara; keşke böyle bir gerçeklik olmasada başka dallarda ödüller dağıtılsa ne güzel olur ama...
Konu Muhammedin uçkuru olmayınca konuların semtine uğramaz bu dinci arkadaşlarımız... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:33 . |