![]() |
evrimcilerin itirafları
|
Selam,
Ben anlamıyorum Evrim Kuranda apaçık dururken ve Allah heran bir oluşun içindeyken, Müslüman olduğunu söyleyen insanlar neden Evrime karşı çıkıyor? Ve tonlarca para harcayıp bir takım saçma iddialarda bulunuyorlar? Sonrada birşey başarmış gibi birbirlerini tebrik ediyorlar... Neden o paraları İNFAK etmiyor Karun gibi zengin Kahyalar? |
Alıntı:
kuranda evrİm yoktur hangİ ayette evrİm var ulu elbab |
Kıymetli Evrim Bilimci(?) pek muhterem Harun Yahya'nın da bir iki sözünü iliştirseydiniz de hak geçmeseydi keşke.. Malum bu konuda baya emek harcamış bir zat.. İzlediğiniz şu akademik (?) ve de bilimsel (?) yaklaşımınızı görünce sizin de onun izinden yürüdüğünüz çok açık..
|
Alıntı:
Evet doğrudur, harun yahyayı sevmemin nedenlerinden bir taneside siz sevmediğiniz için ben seviyorum ALLAH RAZI OLSUN |
Alıntı:
Siz Allahın yaratmasından ne anlıyorsunuz? Kuranda "Cealnakum ve Halaqnakum" ifadelerinden ne anlıyorsunuz? Siz Allahı ne Zan ediyorsunuz? Hokus pokus yapan bir varlık mı var Aklınızda? Siz hiç düşünmüyormusunuz? Hiç Kuran okumuyormusunuz? Sünnetullah deyince siz Sünnet mi anlıyorsunuz? Biraz araitırın isterseniz hangi Ayetlerde "Cealnakum "ve hangi Ayetlerde "Halaqnakum" ifadeleri kullanıyor? Neden? Bu arada Allahım benim İlmimi artır diye dua etmenizde de fayda var. Yüksek bir Bilinç ve Farkındalık diliyorum. Geri planda ki İlmihal kültürü ile biraz zor ama... Allahtan ümid kesilmez. |
Kuranda evrim yoktur fakat evrim düşüncesine yorulabilecek ayetler vardır.
Bunun yanında Kuranda Evrimin olmasınada gerek yoktur,zira Kuran insanlara o amaçla gönderilmemiştir. Bunun yanında Evrim Terorisi dinamikleri ile olabilirliği kanıtlanmaya yakın,sistematik bir teoridir ve ben evrim teorisini kabul ediyorum. Fakat Evrim Tanrıyı reddetmez sayın faran.Bu yüzden bu boşa kürek çekmek neden? Evrim oluşagelmiş olan canlılığın,nasıl bu hale geldiğini araştıran ve yanıtlar arayan bilim dalıdır. Din ile Tanrı ile bir ilişkisi yoktur. Evrimi göstererek Tanrı yoktur diyenler kadar,Tanrının varlığını korumak için Evrimi hiçe saymakta yanlıştır. Saygılarımla... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Halen ikinci dünya savaşında Almanlar Yahudileri öldürmediler, o videolar-resimler-belgeler hep sonrasında Yahudilerin yaptırdığı şeyler diyen şahsiyet değil mi?Almanlar bile katliamı kabul ederken HY, "yalan yok öyle şey,bu bir Yahudi oyunu" diyor.Yazık bu adam doğru söyleyebilme ve tarafsız araştırma yapabilme yeteneğini zaten çoktan kaybetmiş. |
Alıntı:
Sanırım aynı anda yazmışız.Sizinle aynı doğrultuda düşünüyorum ama Kuranda Evrime Atıflar vardır. Ve Evet çelişmez. Evrimi göstererek Tanrı yoktur diyenler kadar,Tanrının varlığını korumak için Evrimi hiçe saymakta yanlıştır. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:49 . |