![]() |
Cübbeli Ahmet Hoca
bu hoca hakkında ne düşünüyorsunuz?ben eskiden antipatik bulurdum ama bir kaç teke tek programında izledikten sonra fikrim değişti.adam yaşar nuri,ali rıza demircan veya zekeriya beyaz gibi kıvırmıyor(cariyelik yok kölelik yok başörtüsü yok demiyor).adnan oktar veya fethullah gülen gibi sıfırdan din icat etmiyor(hiristiyanlara hoş görü mehdilik vb gibi).dinde ne varsa onu söylüyor.
17 ağustos depremiyle ilgili anlattığı çocuk ölünce anne babasının dinden çıkmasını engelleme hikayesi aynen kuranda var mesala.veya insanların cezalandırılması olayı.sonuçta adam kurana göre konuşuyor.kaypaklık yapmıyor.beğenirsiniz beğenmezsiniz ama islam bu.siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. |
Alıntı:
|
tabi hoşunuza gider
tam islama saldırdığınız konuları savunan biri sizin içinde ballı kaymak :) |
artık karşılıklı kertenkele avına çıkarsınız
ilk vuruşta öldürmeye dikkat edin :) |
Bence Cübbeli Ahmet Hoca, İslamiyeti olduğu gibi ve öteye beriye saptırmadan özüyle anlatıyor.
Ama inanılmaz bir showman yeteneği var. Ben kanal sahibi olsaydım kesin talk show programı yaptırıdım. :lol: |
Alıntı:
|
Geçenlerde Cüppeli Ahmet Hoca bir televizyon kanalında ince hesaplamalar yaparak ilk insan olarak inanılan Adem ve Havva’nın yaşını hesapladı ve sonuç olarak şunu dedi: “Adem ve Havva hesaplamalarıma göre 7000 (yedi bin) yıl önce yaşamıştır.” Sunucu sordu: “peki bilim insanları dünyanın yaşının milyarlarca yıllık süreç olduğunu söylüyorlar buna ne diyeceksiniz?” Cüppeli Ahmet Hoca: ben bilimden anlamam, uçuk rakamlar söylüyorlar, olamaz öyle şey” dedi.
|
Cübbeli'ye laf yok aloooo:yell::)
Şahsen üyesi değilim cemaat işlerine sevmem. Şahsını severim, doğru, yalın ve espritüel, ayrıca kendinden uzaklaştırmayan üslubu ile mükemmel yorumluyor. Takdir ediyorum. doğruları anlatıyor. |
Alıntı:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Lucy_(fosil) Alıntı:
Cüppeliyi savunacağım diye bilimin de içine ettin ya daha ne diyeyim. |
Cübbelinin yorumlarını beğeniyorum ne var bunda
Ayriyetten senin hikayelerinide severim. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:18 . |