![]() |
Richard Dawkins: Papa’yı tutuklattıracağım
|
Sevgili Natan,
Haber doğru. Bu gibi yurttan ve dünyadan haberleri duyurduğumuz bir bölümümüz var Anasayfamızda. Oradan da duyurmuştuk. Dilerseniz, bu haberleri oradan da takip edebilirsiniz. |
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Snırım burada başlık açmak hata oldu. Afedersiniz diyorum o zaman, isterseniz başlığı kaldırabilirsiniz. teşekkürler |
Hayır yahu, neden hata olsun? Haber içeriği hakkında burada tartışmak isteyen arkadaşlarımız konuşabilirler. Bence başlık açmanız çok iyi bile oldu.
Ben sadece, bu tip haberlere anasayfamızdan da ulaşabilirsiniz demek istemiştim. Sadece bir alternatif sunmak istedim. Bu haberi biz 5 gün önce girdik anasayfaya. Sadece sizin için değil, güncel olarak (genelde haberleri iki günde bir olacak şekilde girmeye gayret ediyoruz) takip etmek isteyen arkadaşlarımız için bir duyuruydu sadece. |
Tamam ,teşekkürler.
Acaba Papa tutuklanabilecek mi? Şimdi evde bunu konuştuk, Hrıstıyanlığın büyü bölümü katolik ve Papa da ruhani lideri, Gücü var ,tabiri caizse arkası var :) Zamanında Hitlere destek veren , Faşistlerle el sıkışan ,kendisine İsanın yeryüzündeki temsilcisi -vekili oarak hürmet talep eden adamlar bunlar.. Yazıkki kendisine güç atfeden insanlara kanıp onların hizmetine girenlere.Onların "kölesi" olanlara.Şyhler ,şıhlar ,el etek öpülenlerden ders alınmıyor demekki . |
Çok komik:)Acep rüyasında mı tutuklattıracakmış:)Sanki kolaydı o kadar.Önce kendi merteğini çıkarsın sonra başkalarına baksın sözde bilge Dawkins!
|
Alıntı:
Rum ortodoks patriklerininde tarihte neler yaptıkları ortada :) aslında şunu demek istiyorum bir makamın önceki sahipleri kötü şeyler yaptığı için ondan sonrakilerde kötüdür denmemelidir.yani hitlere destek veren başka bir papa iken çocuk tacizlerini saklayan ayrı bir papadır. papalık diyip genellememek lazım saygılar |
Alıntı:
örneğin bir katil bir hırsızı ihbar edebilir o zaman siz katile sen ilk önce kendine bak hırsızı boşver diyip hırsızı tutuklamaz mısınız? bazen mantığınıza şaşıyorum gerçekten saygılar. |
Bu dedikleriniz iddadan,varsayımdan öteye gidemiyor.İspat var mı.YOK!Demekki aslı astarı yok.Niye saklasın ki?İnsandan saklasa bile RAB'den saklayamaz.Hesabını verir!Zaten yapmazlarda.Capito?
|
Alıntı:
biraz okuyun bu kadarda olmaz ki! saygılar. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:47 . |