![]() |
Mesajlarda Zamanlama Hatasi
Saygideger yoneticiler;
Daha once de olan, mesajlarda zamanlama hatasi, dun gece gene tekerrur etmistir. Cafe bolumundeki, "Allah'a Acik Mektup" baslikli yazida, benim attigim ve en son cikmasi gereken mesaj, daha once yazilan mesajdan once cikmistir. Isin ilginci, Forum ana sayfasinda ise, en son yazilan mesaj gozukmekte ve tiklandiginda da en son mesaj cikmaktadir, ama bu en son cikmasi gereken mesaj; altinda daha once yazilan mesaji barindirmaktadir. Bu mesaj zamanlama hatasi, sizlere de oluyor mu?, bunun, sizce bilinen bir nedeni var mi? Saygilarimla; evrensel-insan Ilgilenirseniz, sevinirim. Simdiden tesekkurler. |
Sevgili evrensel-insan,
Daha önce bir başlıkta sizinle yazışırken, bu dediğiniz olayın olduğuna şahit oldum. Ne olduğuna anlam veremedim, geçici bir sorun olduğunu düşündüm ve açıkçası bu nedenle üzerinde durmadım. Ama bunun ara ara olduğunu söylediğinize göre, farklı bir sorun olmalı. Konuyu webmaster'larımıza havale edelim. Uyarınız için teşekkürler. Saygılarımla |
Webmaster'ların dikkatine,
Yukarıdaki sorunla ilgili bir örnek olması bakımından, http://www.turandursun.com/forumlar/...t=17761&page=3 linkindeki 22 ve 26 nolu mesajlara bakınız. 22 no'lu mesaj bana ait, evrensel-insan'ın bir mesajını alıntılayarak cevaplamıştım. Bu durumda evrensel-insan'ın mesajı benim 22 no'lu mesajımdan önce olması gerekirken 26 no'lu mesaj olarak çıkmış. Belki de ne yazılacağını önceden kestirip, hemen alıntılayarak cevaplayan bir kişiyim. :D |
Saygideger AhbAp;
Ben ayni konuyu verecegim linkte de dile getirmistim. Uzerinden bayagi zaman gecti. Demek gozden kacmis! http://www.turandursun.com/forumlar/...0&postcount=18 Saygilarimla; evrensel-insan |
ben konuyla ilgilendim vbullettin zaman ayarlarına baktım sorun yoktu ancak bir ara sisteme trojen yüklemişlerdi bu olay ondan sonra başladı ancak onuda cem temizledi şuan neden olduğunu bilemıyorum..
|
Saygideger arkadaslar;
Su anda, politika bolumunde "Milletvekili Maaslari" basliginda, zamanlama hatasi sorunu yasaniyor. Zannedersem, bu sorun oldugunda "yeni mesajlar" a girmek te sorun oluyor. Cunku, "yeni mesajlar" a tiklayinca, soyle "anlamsiz bir mesaj cikiyor. Mesaj Her 5 Saniye sonra yeniden Arama yapabilirsiniz. Yeni arama yapabilmeniz için daha 358 Saniye beklemelisiniz. Goruldugu gibi, 5 saniye sonra arama yapabilmek icin, 358 saniye, yani 5.96 dakika beklemek gerekiyor. Ortalama 1 saniye=1.192 dak. yani formul kabaca 1saniye=2 dakika:horn::faint: Saygilarimla; evrensel-insan |
Saygidegeryoneticiler;
Su an saat, burada 02.29 ve "DJ Yayin Akisi" n da mesajlasmada, yine ayni zaman hatasi oldu. Mesaj Her 5 Saniye sonra yeniden Arama yapabilirsiniz. Yeni arama yapabilmeniz için daha 760 Saniye beklemelisiniz. Bu mesaj, "yeni mesajlar" 'a tiklayinca cikiyor ve ilk tikladigimda da 760 yerine 1067 cikmisti. Eger 760 ile 1067 arasinda bir bag kurmak isterseniz, "DJ Yayin Akisi" basligimdaki, mesaj alintisini iceren, mesajimin cikis saatine bakabilirsiniz. Saygilarimla; evrensel-insan |
Evrensel'in tespitine şahidim ama fazla söz ayıramıyacağım çünkü yayın devam ediyor...
Cümleten afiyet olsun... |
sevgili evrensel,
profil ayarlarında (profiliniz => Ayarlar & Özellikler => ayarları değiştir => Tarih & Saat Ayarları) ''Yaz/Kış sezonunu otomatikmen tanı'' opsiyonunu seçmeyi deneyebilir misin? (seçtikten sonra en aşağıda ''değişiklikleri kaydet''e basarak) Mümkünse bu ayarı bir yap, sonra tekrar takip edelim, aynı sorunla bir daha karşılaşacak mısın? Belki bu ayar yüzündendir (sende manuel'de duruyor şu an). saygılarımla |
Saygideger Ulpian;
Onerini yerine getirdim. Yalniz unutma ki, bu sorunu yasayan diger arkadaslarda var. Ama, dedigin gibi, takip edelim. Eger bende bu sorun bir daha tekerrur etmez, baskalarinda ederse, onlarda dedigin ayari yapabilirler. Saygilarimla; evrensel-insan |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:53 . |