![]() |
AhbAptan özür diliyorum çünkü...
Sayın AhbAp tan hiçbir baskı ve telkin etkisinde kalmadan özür diliyorum.
UlulElbab olarak bundan yaklaşık bir Ay önce siteden ayrılmaya karar vermiştim ve gider-ayak bir "bahane" olarak Sevgili AhbAp'ın YK üyeliğini ve yetkilerini kötüye kullandığını ileri sürmüştüm. Bana gitmemem gerektiğini söyleyen arkadaşlara teşekkür eder başta onlara Saygım gereği, sonra Sayın Ahbap ve en son olarak kendime saygım gereği bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Aslında alışılmadık bir başlık olduğunu itiraf etmeliyim amacım o tartışmaları yeniden gündeme getirmekte değil aslında, sadece Duyurular bölümünde açma yetkim olmadığı için burada duyurumu yapmaktı. Buraya kadar okuma zahmetini göstediyseniz ki bu cümleyi de okuduğunuza göre göstermişsiniz... Teşekkür ederim... Saygılarımla... Ulul |
Olan oldu. Olmaması daha iyi olurdu elbette. Zan altında kaldığını hissetmek iyi bir şey değil çünkü; her ne kadar kişi o konuda kendinden emin olduğunu düşünse de.
Sizden kişisel bir özür beklemiyordum. Bunu hem özelden hem de genel forumlardan dile getirdiniz. Belki sadece, kısa bir süre de olsa yapay bir gündemle forum üyelerinin vakitlerini almaktan ötürü bir özür gerekiyordu. Siz ise bunu fazlasıyla yapmışsınız. İnceliğiniz için teşekkür ederim. Konunun üzerinde durmaya, şurasını burasını deşmeye gerek yok. Artık önümüze bakalım ve olanları unutalım. Kimsenin kimseyle bu tür şeyleri yaşamayacağını umalım. Amacımız, hep birlikte burada sohbet etmektir. Tekrar hoş geldiniz! İyi katılımlar ve paylaşımlar diliyorum. Saygılarımla |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:54 . |