Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yorum Ve İftiracılara (ve sira geldi onlarin yalanlarina) (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=183)

06-01-2005 03:26

Yorum Ve İftiracılara (ve sira geldi onlarin yalanlarina)
 
Amacından saptırılmayan - yozlaştırılmayan ve sadece insanlığa hizmet için kullanılan bilim , gerçek hüviyetine kavuşturulmuş demokrasi, kendine ve çevreye zarar verdirmeyen özgürlük , fikir hürriyeti , adalet , hukukun üstünlüğü ... sadece ve sadece İslam''da vardır ! Diğer sistemler bu kavramları ya menfaatleri için kullanırlar ya da görünüşte bu kavramlara önem verirmiş gibi gözükürler ...!
Egemen güçlerin her dediği demokrasi olacak ama biz aşırı dinciler (!) haksızlığa ,adaletsizliğe, ayırımcılığa ,yolsuzluğa karşı çıkınca demokrasi düşmanı ilan edileceğiz, gerici olacağız...yok öyle ! " Biz sizin gibi düşünmek zorunda mıyız ... ? ! " Türkiye''de " Din, İslam, şeriat, tesettür, Kur''an... " gibi kutsal kavramlar tartışılırken - ki gocunmuyoruz ; İslam Üstün çıkacak , biliyoruz - ,tartışılabilen ve tartışılması gereken kurum ve kavramlar nedense " kutsal " sayılmaktadır...! ALTINI ÇİZEREK BELİRTELİM , İSLAM DİNİ ; TÜRK MİLLETİNİN KÜLTÜRÜNÜN BİR PARÇASI DEĞİL, DİNİNİN ADIDIR !

ngcoskun 07-01-2005 09:41

propaganda yapıyorsun ahmet kardeşim.

Alıntı:

ALTINI ÇİZEREK BELİRTELİM , İSLAM DİNİ ; TÜRK MİLLETİNİN KÜLTÜRÜNÜN BİR PARÇASI DEĞİL, DİNİNİN ADIDIR !
ALTINI ÇİZEREK BELİRTELİM, İSLAM DİNİ, TÜRK MİLLETİNİN KÜLTÜRÜNÜN BİR PARÇASI DEĞİL, ARAP KÜLTÜRÜNÜN BİR PARÇASI OLAN DİNİN ADIDIR.

desek daha iyi...............

n0thing 07-01-2005 13:38

ngcoskun

Aaaa Arap kültürünün olur mu o tüm dünyaya hitap ediyor (!)

Arap kültürünün ürünü olduğunu kabul ederler mi hiç?

Russell 07-01-2005 16:46

bana göre islam dini türk milletinin bir utancı olmalıdır.diğer türk cumhuriyetleride dahil.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:25 .