![]() |
Onur Üyemiz: Frodo
Siteye uzun yıllarını vermiş , aydınlık savaşını yılmadan devam ettirerek hepimize örnek kişilik, yol gösterici ve de tükenmek bilmeyen enerjisi, sabrı ile İnsanlık tarihinin görüp göreceği yegane sevimli Albayımız frodo YK'nın almış olduğu karar ile onur üyelerimiz arasına katılmıştır..
Tüm emekleri için kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve de kutluyoruz.. YK |
Tebrik ederim :)
|
frodo'yu gönülden kutluyorum. Her ne kadar işleri yüzünden yeni dönemde hiç bir idari göreve talip olmadıysa da çok kısa sürede tüm işlerini düzene sokarak yeniden aramıza dönmesini bekliyorum.
saygılarımla |
Frodo'yu, TDS'ye olan katkıları ve bu katkılar neticesinde aldığı onur üyeliğinden ötürü kutluyorum.
|
Sitemizin en çalkantılı günlerinde, usta bir kaptan olarak sitemizin karaya oturmasını engelleyip, en fırtınalı havalarda başarı ile liderlik yapmıştır.
Ek olarak yeni işler üretilmesine önayak olarak, ustaca kriz yönetebilmenin ötesinde yetenekler taşıyan bir lider olduğunu kanıtlayan sevgili Frodoya teşekkür ediyorum, her zaman yanımızda olduğunu bilmek güven veriyor. Tebrikler. |
usta tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim....
|
Frodo yu Onur Üyelerimiz arasaında görmekten mutluluk duyuyorum..
|
Onur üyeliğinden dolayı frodo'yu kutlarım.
|
bu siteyegeldiğimde iki insan tanıdım gandalf ve frodo ikisinida sanalda bile olsa çok sevdim gandalf bu siteden ihrac oldu. ama frodo hep burdaydı ve olacak frodo kardeşimin
bu onuru hem layıktır hemde geç kalmış bir karardır .tebrikler frodo daha nice yıllara |
Hak etmişti zâten.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:53 . |