![]() |
Middle Earth Kutsal Kitabı: "alta alassë" Gollum Meali
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...0px-Gollum.PNG
Middle Earth'ün "alta alassë"(büyük zevk) adlı ilk ve son kutsal kitabının gollum mealini okumadan ben ateistim deistim agnostikim demeyin. :target: airita(7) (kutsamak '7') airita/1. Siss var okumak (insan,elf,dwarf,hobbit,troll,goblin..) efendiler. yaradanımısssın adıyla okumak siz. airita/2. hamdlerimissss middle earth'ün rabbisinindir. airita/3. efendimisssss merhameti bol ve merhamet edendir. airita/4. mordorussssumuzun sahibisssidir. airita/5. (sauron efendimissss) bisss ler sadece senin için çabalarıssssss. senden yardim isssterisss. airita/6. bisssslereee dosssdoğru yollara ilet efendimisss (sauron) airita/7. nimetler verdiklerinissss yolusuna ilet bisssi. gasaplarinisssa ugramisslarinkine değil. amin efendimissss bunları düşünüp tutasınız diye yazdım. sevgi ile.. to be contiuned.. :drum: |
http://forum.krstarica.com/picture.p...ictureid=30314
Yıldızların kraliçesi varda'nın adıyla Amin eru bizi korusun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Efendinisssss iyiliğinisssii versssiiinn :D |
Nasıl Yazdım ? "Middle earth'un kutsal (yüce olan) kitabı alta alassë'nin göndericisi Tolkien (c.c) dir. şüphesiz o herşeyin sahibisidir..." tatlı, şirin, sevimli bir hobbits olan smeagol -nacizane bendeniz- yer altindaki kovugumusda yaşayan basit bir hobbittik bis. anliyacaginiz üzere biz hobbitsler kovuklarda yasaris yalnız lütfen dikkat edin bissleri yer altında yaşayan kemirgenlerle ve kıslarını diri diri gömen orc'larla karıştırmayınız . bis hobbitslerin evleri yerin altısındadir ve çok tertemisdir. aksine geniş huzur verici bahar kokulu bir hava sahibisidir. hikayemis burada bassliyor. ben böyle temis fem ferah evimisde neşe ile oturup nargile tüttürürken mitrandir bin Gandalf geldi. "iyi günler" dedim. "Ne demek istiyorsun, iyi bir gün geçirmemi mi diliyorsun yoksa günün iyi bir gün olduğunu mu söylüyorsun?" diye karşılık verdi. ben efendiliğimi bozmadım. "her ikiside bu güzel günde senin olsun hacım" dedim. derken mitrandir bin gri gandalf ağzındaki baklayı çıkardı : "Prophet varmış (gelmiş anlamında) bizim oralara" en nihayetinde tek tanrımıss Hz. Tolkien (cc) bislere bir prophet gönderecegini biliyordum. sevinmekle sevinmemek arasında gittim geldim bir müddet. gandalf (ra) beni süzüyordu. "aklından geçenleri seçebiliyorum" dedi gandalf. "Evet doğrudur. iyi günler!" dedim. "iyi günleri ne kadar çok anlamda kullanıyorsun öyle. Şimdi de beni başından def etmek için kullandın" dedi. Sonrasında Mitrandir bin Gri gandalf'ı ertesi güne çaya davet ederek kapımısı içerden kapattım... to be contiuned.. |
to be contiuned.. dedin ama devamı yok bekliyoruz sabırsızlıkla :D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:42 . |