![]() |
bıyık polemiği
Alıntı:
Ülkücü bıyığı: Kaşlarla birlikte üç hilalin tamamlanması için öngörülmüştür. Uçları, ağzın kenarlarından incelitilerek aşağı sarkar. Gür ve kaba olmamasına özen gösterilir. Alıntı:
Badem bıyık: Daha çok muhafazakar eksenli zatların bıyığıdır. Üst dudak açıkta bırakılır, kenarlar inceltilir ve düzenli olarak bakımı yapılır, kısa tutulur. http://www.vakithaber.com/haber.php?...=28196&print=1 |
Saygideger uyar;
Su insanoglu, oyle garip yaratikki; illa sekile bir oznel icerikli soyut verecek ve ona sahiplenip, onu sabitliyecek. Tabi, bu toplumsal icerikli anlamlardan bi haber bir kiside, biyiginin seklinden dolayi, o oznel anlam icerigiyle, etiketlenecek. Bu durum, nasil bir mantikla izah edilir, etmek isteyen, buyursun!:fear: Saygilarimla; evrensel-insan |
Hüseyin ÇELİK'in ülkücü militan tespiti bence yerindeydi. Gerçekten de Özel Harekat bozuk bir topluluktu(bunu kişisel deneyimden söylüyorum, kaynak talep etmeyiniz).
Buna karşılık, badem bıyık eleştirisi de cuk oturdu çünkü sarkık bıyığı eleştirenler de gerzek bir siyasi imaj sahibi. :) Tabi aradaki nüans, bıyıklardan birinin kronik şiddet eğilimi olması. Bu durumda, 10 puanla Bakan Çelik'i şampiyon ilan ediyorum. |
Bir kıldan, tüyden polemiğimiz eksikti o da tamam oldu...
|
Bence osmanli biyigi biraksinlar .... Bu hem AKP'yi hem de MHP'yi tatmin eder bence ....
|
Bence tartışmalarına gerek bilem yok.
meclis araştırtma komisiyonu kurulsun. Olasıysa üye sayısı 50 falam olsun. Bunnar dünyayı dolaşaraktan gördükleri bıyıkları fotograflasınlar. sora mecliste konu hakında olanüstü toplantı yapılsın. yannız bu toplantıya Ceyepe katılmasın. Çünkü gerek yok onlar bıyıkada karşıdırlar heralde. Ama bu toplantı sonunda bi bıyık kanunu çıkarsa. Ceyepe onuda yüksek makemeye götürtmeyi bir yurtaşlık görevi bilir.:fear: |
Bıyık şekli, renk seçimi, giyim tarzı vb. sembollerle yıllarca bu ülkeyi oyalayıp, belki de dünyanın sayılı ülkeleri arasına gireceğimiz nice insanların önü kesilmiş oldu, ki bu insanlar akademisyen olduğu gibi sıradan insanlar bile bu saydıklarımın içinde yitip gitmiştir.
|
Bu, Bahçeli resmi photoshop dimi? Bahçeli'yi hiç o şekilde bıyıklı görmemiştim çünkü.
|
Alıntı:
Yakışmışta valla. Bari bu vesileyle Cehepe-Mehepe anayasa refrandumu ortaklığı bayranı asayım buraya. Haberi olmayan Ulusalcı arkadaşlar buradan alıpkullanır. http://img832.imageshack.us/img832/4...4731673699.jpg |
Sadece az gelişmiş toplumlarda yaşanacak türden bir tartışmaya tanık oluyoruz.
Benim bıyığım senin bıyığını döver (mi döver) ! |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:03 . |