![]() |
Obama ve Tayyip
Tayyip ile Obama ilk buluşmalarında
birbirlerine hava atarlar. Obama Tayyip'e - "Bizde Öyle bir teknoloji var ki, ölüyü "diriltiriz" der. Tayyip altta kalmaz ve o da; - "Bizdeki teknoloji Çok farklı, partimizin bütün elemanları 100 metreyi, 3 saniyede koşmayı beceriyor" der. Türkiye' ye döndüğünde Tayyip'i bir düşünce alır. Danışmanlarını çağırır, ve attığı palavrayı anlatır; -"Haftaya Obama geliyor, yalanımız ortaya Çıkarsa ne yaparız?" diye sorar. Danışmanlardan biri hemen cevap verir: -"Onlara ölüyü nasıl dirilttiğini sordunuz mu?" -"Hayır sormadık." -"O halde hiç korkmayın Başbakanım, alın Obama'yı Anıtkabir’e götürün. Atatürk’ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eğer diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız!... |
:):):) güzel
|
Saygideger axial;
Bu konu, zaten bu sitede dile geldi. Ama, o zaman Bush vardi. Demekki her ABD baskani degistiginde, bu konu gundeme gelecek ve ancak, Tayyip, iktidardan duser ise, o zaman sona erecek. Gerci, Tayyib'in masallahi var. Simdilik, ikinci ABD baskani oldu. "Allah 3. nden saklasin":heh::whip: Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
|
Süpper fıkra Axial :D , akşam akşam yarıldım gülmekten. Tekrarlanmış olmasımı önemli :) insanları güldürebilmekmi.
|
Saygideger axial;
Ben "kaldirilsin" anlaminda bir mesaj yazmadim. Sadece, fikranin Bush gittigi halde, Obama'ya terfi etmesini dile getirdim. Saygilarimla; evrensel-insan |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:42 . |