![]() |
herkes baksın lütfen
arkadaşlar net de bi site buldum özellikle yeni topicde yazyıyorum amerikanın bir işgalci olarak ırakda vatanını savunanlara neler yaptığını gösteriyodu çok önemli lütfen herkes girip bi baksın
www.onlar.net |
Re: herkes baksın lütfen
bunu izlemiştim. Mutlaka herkes izlesin.
|
Alıntı:
Diğer ABD şirketlerine de bakalım isterseniz bir parça? Microsoft, Oracle, Cisco, Google, Yahoo, Intel.... Şimdi tekrar bir bakın kararınıza, para kazandırıyor musunuz yoksa kazandırmıyor musunuz? Bu mesajı yazdığınız bilgisayarın işlemcisi, işletim sistemi ne en basiti? Türkiye'nin askeri donanımına bir bakalım bir de; Savaş uçakları: F-16, F-4, F-5 *.., Tanklar: M-48, M-60 (arada bir de Leopard'lar var Alman yapımı), Helikopterler: UH-1, AH-1 Cobra Yani, iş Coca-Cola içmeyip McDonald'dan yemek yememekle bitmiyor. Onu hatırlatma amacı ile yazdım bu iletiyi. |
Neutrino abi
Güzel yazmışında, biz kendi ürettiğimizi kullanacak hale gelene kadar onlarınkini kullanmalıyız. Mesela kendi yemeğimiz var onlarınkini yemeyiz böyle olur. Ama öbür bahsettiklerinde illa biz üretici konuma geçmeliyiz. Öbür şekilde sömürge kalmaya devam ederiz. |
Böyle zamanlarda rekabet manipülasyonları , fırsatçılıklar devreye girer..
Ben daima yerli malından yana olmuşumdur ama zorunlu kaldığım kaliteli malda ise ayırım yapmam. Milka ne malı ? Amerikan olduğuna emin misiniz? |
milka sabancıların ortak olduğu avrupalı bi şirkete at galiba. Yanılıyomuyum?
|
Sabancı'nın ortak olduğu doğru.Ben İsviçre biliyorum..
|
Danimarka boykotunda olduğu gibi bunda da tuzak seziyorum.
Danimarka boykotundan iştahları kabaranlar , dürüst olmayan yolları denemeye devam ediyor.Bakın Danimarka konusunda boykot edilen mallara dikkatinizi çekerim : http://www.haberturk.com/news/215702.html |
panteidar abi milka dediğin gibi isviçre'den suchard we sabancı ortaklığı.
http://www.milka.com.tr/milka/page?s...1&PagecRef=246 |
Evet Jayjay..
Şimdi Milka'nın satışlarının düşmesi kimin işine yarıyorsa ; bu tür hileli yayınlarında kaynağı ortaya çıkmış olur. Olay basit 2-3 Amerikan malının arasına Amerikan olmayanı da sıkıştırıp , kamuoyuna yaydınız mı , kaç kişi araştıracak da tuzağı görecek? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:16 . |