![]() |
Genclik
Bir fizik dersidir hayat, ne vakit yolunu bölsen zamana, sana daima hızını verir !
Kimse zaman vermez oysa, sen ne kadar hızlı gidersen git, hayat sana hep yavaş gelir ! Ne kadar yaşasan acemisin , ne kadar koşsan yavaş İyiyi ve kötüyü peki söyle kim bilebilir ? Oysa bozuk saat bile günde en az iki kere hiç tereddüt etmeden sana doğruyu gösterir ! Ve de tuhaf bir hayata her gelen insan gibi Gençlik de şu başa yalnızca bir kere gelir ! Genliginiz Nasil Gecti ? |
Saygideger n4n0_s3c0nD;
Ben dusunce olarak, her zaman gencim. Sen fiziksel gorunum gencliginden mi, yoksa yas gencliginden mi :Cry: bahsediyorsun?:smash: Sen, hele su gencligi, bir ifade et de, bakalim. :D:photo: Saygilarimla; evrensel-insan |
Suan 23 yasindayim Ergenligi atlattim mi bilmiyorum ! Ama ask acisi cekiyorum :P
Ama azda olsa insanlara duygusal yönden yanasmaya basladim ! Eskiden hep kacardim onlardan y alniz olmakisterdim. Neyse bu bir yana Bildigimiz genclik iste sanirim fiziksel olan hayat also 16-25 yaslar arasimi desem :D kizmayin |
Saygideger n4n0_s3c0nD;
kizmayin -n4n0_s3c0nD- Yoo, neden kizayim ki. Insanoglu biri, dogar, yasar ve olur. Bu dunyaya gelme sirasina gore de, fiziksel gorunum ve yas farki dogar.:humble: Sen, benden bu dunyaya, 31 sene sonra gelmissin. Bu da zamansal bir olcu. :whip: Saygilarimla; evrensel-insan |
Babamda 51 yasinda :D
Evet aramizda baya zaman varmis abi ! |
Saygideger n4n0_s3c0nD;
Benim de bir yetiskin, oglum var. Baban benden 3 yas kucuk:doh:, oglum senden 2 yas kucuk.:bounce: Saygilarimla; evrensel-insan |
Desene Abim oglundan 5 yas büyük :D
|
Saygideger n4n0_s3c0nD;
Desene Abim oglundan 5 yas büyük- n4n0_s3c0nD- Anlasilan, baban benden once "yol almis." :) Saygilarimla; evrensel-insan |
Màlesef öyle olmus babama dur diyemedim :D
|
Saygideger n4n0_s3c0nD;
Neden, "dur" demen mi, gerekiyordu?:faint::hat: Saygilarimla; evrensel-insan |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:51 . |