![]() |
Evrimleşme hakkında mizahi tarzda anlatım..
|
Ben hiç bir şey göremiyorum sanırım bir youtube hadisesi söz konusu ...
|
10 mesajı doldurmuş olmanın verdiği çoşku ile konuyu yanlış yere açmışsınız. Moderatör arkadaşlardan ricam : Evrim bölümüne taşırmısınız konuyu..Öncelikle kuralları bir "OKU" yunuz.
"OKU"..."Ben okuma bilmem ki"..."OKU"..."Ben okuma bilmem dedim ya"..."OKU"..."Kitap daha inmedi be hacı, ilk geceden neyi okuyayım?" |
Bilgilendirme: Başlık, Evrim Teorisi forumuna taşınmıştır.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle nickinizi başbakanımız görmesin. Sebep; oğlu telif haklarını satın aldı ya "One Minute" tümcesinin. Hemen ardından foruma katkınız olacağı için bir bilgilendirme geçiyorum: ktunnel v.b. proxy sitelerinden istediğiniz videoya giriniz ve tarayıcıdaki proxyli linkide, her eklediğiniz videonun yanına ekleyiniz. Böylece herkes vermek istediğiniz mesajı görebilecektir. |
Videoyu izledim lakin anlatanın ayrı, dinleyenin ayrı hallerine üzüldüm. Belliki Evrim Teorisini anlatan "Cami Megafonundan" dinlemiş. İyiki orda bilinçli biri yokmuş, aksi halde "Be senin Allahın Gluten'i neden koymayı unutmuş buğdayada, zaman içerisinde tabiat ekleme ihtiyacı hissetmiş" derdi. Çocuk gülüşmelerinden konunun hangi zeka seviyesine hitap ettiği belli.
Bilgilendirme ve ekleme : Buğdaya; Hazar dolaylarında keçiyüzlü ot (Aegilops squarossa) bitkisinin bazı genleri karışınca, hamuruna özmeklilik kazandıran glütenli "ekmeklik buğday" (Triticum aestirum) oluşmuştur. Oluşan bu genetik değişiklik, her tohum bire elli tohumluk başaklarıyla kopyalanınca (redüplikasyon süreciyle) düzenlilik kazanarak bugün hamurunun (glüten yüzünden) esnekliğiyle analarımızın, aşçılarımızın harikalar yarattığı ekmeklik buğdaya kavuşulmuştur (A. Şenel, "İnsanlık Tarihi", Ankara, 2006, İmge, s.313) |
Alıntı:
Sen anlarsan belki onlara anlatmanın bir yolunu da bulacaksındır.Derim o halde,ayrıca da şu Ktunnel işini yapsan da ben de izlesem şunu merak ettim... |
Ayrıca 4.33 de yayımlanmış bir mesajı daha erken saatte alıntılayan ben evrensel atlamalar ve boyut paradigmasına değişik bir bakış sergileyerek ne olur yaw siteye diye sormak ihtiyacı da duyuyorum şu anda...?
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:55 . |