![]() |
Ateist fikre büyük darbe..
Şimdi küçük bir oyun oynayacağız..
Aşağıya ingilizce bir cümle yazdım..İngilizce bilen arkadaşlar (diğerine sormadan ) bana özel mesajla çevirilerini göndersinler..Ben de bu gönderileri isimleriyle beraber buraya tekrar yazacağım>> Bakalım tercümelerde kaç farklı mana cıkacak, hep beraber değerlendireceğiz..En sonunda vermek istediğim manayı yazacağım..Sonra konuyu mealler'e kıyas edip, Kuranı mı tartışıyoruz değerlendireceğiz! İşte cümle: "The truth that makes men trust is for the most part the truth which men prefer not to hear." Kolya gelsin.. Doğruda buluşalım! |
Resmen bindiğiniz dalı kesiyorsunuz. Yani ne yap ne et mealini okuyarak anlayamazsın. Ve bu Ateizm'e darbe oluyor??? Bence bu başka bir şeye darbe oluyor. İslam'a büyük darbe desek daha doğru olacak. :D
|
tebessüm bulduğun darbe bumu? başka yöntem yokmu ?sen bu zekayla eve nasıl gidiyorsun
kaybolmuyormusun yolda?:) |
Alıntı:
Sizinde dediginiz gibi. Alıntı:
|
|
Lütfen yorymları sona saklayalım, çıkacak farklı çevirileri merak ediyorum..
yücemanitu İngilinizceniz var ise yazın..bendeki ifadeyi en alta yazacağım..ö.m. daha cok gönderi bekliyorum..isimlerle yazacağım buraya..kolay gelsin! Doğruda buluşalım.. |
Sayin tebessüm,dün aksam kanal 7 nin iftar saati özelini izliyorum,seyirci doc,dr,mustafa karatasa soruyor,(tam hatirlamiyorum)ateist komsumuzda iftar acsak dogru olurmu gibisinden bir soru,,,m.karatasin cevabiysa bayagi sert,,bu dogru olmaz hele hele islama karsi konusuyorsa onlarla görüsmeyin ve iliskinizi kesin gibisinden cevap,,(kanal 7 doc,dr,mustafa karatas la iftar özel,,ben bulup buraya asamiyorum,becerebilecek arkadas varsa yücemanitu askina bulup buraya assin).
|
bu konuda yaklaşımımız şudur:
Biz herkese hakikatleri anlatırız..Bu noktada ateist teist farketmez..Defalarca Allah'ı anlatırız..davet ederiz..Peygamber efendimiz amcası Ebu cehile 150 defa islama davet için gitmiştir..O da kafir idi.. Ancak iman muhafazası için özellikle avamın araya mesafe koyması da doğrudur! Cahiliyeti ile imanı sarsılabilir.. Doğruda buluşalım! |
Hakikatinizin güvenilirliği nedir? Garantisi nereden gelir?
Hangi bilgi ve belgeye dayanarak konuşuyorsunuz? |
Başlık cafeye taşınmıştır.
Yönetim. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:18 . |