![]() |
İslamiyet Gerçeği (mükemmel bir makale)
Yazı aşırı derecede uzun olduğu için link şeklinde veriyorum. Şuna eminim ki bu makalenin tamamını okuyan bir kişi, dini inançlarından büyük oranda sıyrılacaktır. Din ve onun getirdiği düşünceleri eleştirmeye,sorgulamaya başlayacaktır. Bu makaleyi hazırlarken, amacım yüz binlerce insana ulaşmaktı. Bu uğurda bana yardımcı olursanız sevinirim.
http://islamiyetgercegi.bravehost.com Gerçeği görmeye hazır mısın? Yazı ile ilgili düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Saygılarımla-dragonwar. |
güzel makale...
|
beğenmedim.eksikler var.naziat 30 un yanlış meali alınmış.
|
beğenmedim derken abartım sanırım.güzel toparlanmış tartışılan konular.eksiklikler
olsada. |
emeğine sağlık güzel paylaşım..
|
güzel bir derleme olmuş teşekkürler
saygılarımla |
Vay be demek allahin baldiri , bacagi , eli , parmagi varmis !!!
Hani Allah Insanlara fiziken hic benzemezdi Hani Allah Sonradan Yarattiklarina hic benzemez !! |
Alıntı:
selamlar... |
Alıntı:
Sayfayı bende okudum. Bi ton eksik ayet filan olmasına ragmen yinede önemli noktaları es geçmemiş. Yoksa sana kurandan 100 tane çelişki olan sayfaya link veririm afallar kalırsın... Bu arada sana bir soru Kurandan bir ayet bulmuşsun evrimi savunuyorsun güzel bir gelişme senin için Bana bakara 29 ile bakara 38 e kadar olan ayetlerde ne anlatılmak istedigini anlatırmısın ? |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:52 . |