![]() |
Yargıya Türk-İslam Sentezci Saldırı
Lanetliyorum danıştayın ölümünü:
Sizin de görüşlerinizi alayım dedim :Ben Allahın askeriyim diye slogan atan ülkücü saldırgan Danıştay Üyesi M.yücel *Özbilgein öldürdü. Danıştay 2. Dairesi üyeleri rutin heyet toplantısındayken saat 10.00 sıralarında saldırıya uğradı. Alparslan Aslan adlı saldırgan, binaya girerken x-ray cihazı sinyal verdiyse de avukat olduğu için üstünü aratmadı. Aslan, 2. Daire Başkanı Mustafa Birden ile üyeler Mustafa Yücel Özbilgin, Ayfer Gevrek Özdemir, Ahmet Çobanoğlu ve Ayla Gönenç'e kurşun yağdırdı. Kafasından vurulan Özbilgin, kurtarılamadı. Üniversitenin satırlı eylemcisi Danıştay'ı kana bulayan Alparslan Aslan, 1994'te girdiği Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde, 'solculara saldıran satırlı ülkücülerden' diye biliniyor. 1977 Bingöl doğumlu Aslan, 'Kürt Apo' lakabıyla anılıyormuş. Aslan'ın yanında çalıştığı avukatlar, 'milliyetçiliği'ne vurgu yaptı. Babası: "Vatanını seven bir çocuktu, aşırıya kaçmazdı. |
Re: Yargıya Türk-İslam Sentezci Saldırı
Türk-islam sentezi diye birşey olamaz. Sentez aslı bozar. Onların yaptığına Arap milliyetçiliği desek daha doğru olur
|
Topluma korku salarak ilkel amaçlarına ulaşmak isteyen bu gibi kişileri, bu tür saldırıları yaratan zihniyeti, onun destekçilerini, bunlara ortam sağlayanları, kışkırtanları, hepsini nefretle kınıyorum. *Bu ülkenin geleceğini karartmak isteyenlere bu fırsatı vermeyelim.
|
bende size katılıyorum bu saldırıyı şiddetle kınıyorum bu arada islamcı gazatelerin bunun gibi adamlara verdiği desteği unutmamak lazım resmen hedef göstermişler
|
Evet hep derler ki islam sevgi ve hoş görü dinidir.Kimse kalkıp da münferit
bir eylemdir demesin.Bunların gerçek yüzü budur.Bunlar birer bukalemun.Tebliğ uğruna her renge her kılığa girerler.Cihat adına bunu da mübah görürler. Allahın askeri allah adına cinayet işliyor.Hani dininizde zorlama yoktu. Türban kararı aldılar diye bu değerli insanları vakit denilen şeriatçı gazete hedef göstererek kurşun yağmuruna tuttular.Laik demokratik cumhuri- yetimizin başı sağolsun.Bu ne ilk ne de son şehit olacaktır.Ama bu şeriatçı güruh şunu iyi bilsin ki Türkiye Cumhuriyeti laiktir ve hep laik kalacaktır. Atatürkün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda emin adımlarla yoluna devam edecek- tir.Hep söylediğim bir şey var.Merak etmesinler yeri ve zamanı gelince bu arap uşakları derslerini alacaktır.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Yeter ki biler laik demokratik cumhuriyetimize sahip çıkalım. |
allah c.c kulla olan ıntıkamını kul i alır kul ise bunu kul yaptı sanır
* * * * * * * * * * * *Esirgeyen ve Bağışlayan Allah'ın adıyla... * * * * * * * * * * * * * Ey insanlar, eğer öldükten sonra dirilmekten şüphede iseniz, şu muhakkak ki, Biz sizi *topraktan, sonra nutfe (sperma) den, sonra alaka (yapışkan bir madde)dan, sonra da uzuvları görünen ya da görünmeyen bir et parçasından yaratmaktayız ki, size (ne olduğunuzu) anlatalım. Dilediğimizi de belli bir süreye kadar rahimlerde durdururuz. Sonra sizi bir bebek olarak çıkarırız, sonra da olgunluk çağına gelmeniz için geliştiririz. Bununla beraber, içinizden kiminizin canı alınıyor, kiminiz de biraz bilgiden sonra birşey bilmemek üzere, ömrünün en kötü devresine getiriliyor. Yeryüzünü de sönmüş kül halinde görürsün; ama üzerine su indirdiğimiz zaman harekete geçer, kabarır ve her dilber çiftten bitkiler bitirir. (HACC 22/5) |
Kötülükleri de şeytan yapıyor.Ceza evlerinde suçluları da salalım.Ama şeytana da yazık be..En çok buna suç atılıyor.Millet ne yapsa tırsınca şeytana uydum diyor.Hani bir fıkrası da varya si... si..kiyonuz şeytana uyduk diyip suçu bana atıyorsunuz diyordu şeytan..Hata devlette.Bu yobazların topunun keseceksin sesleri çıkmayacak.Ahrete tecelli edecekler.Hem huzuru da bulurlar..
Cehennem.İp inceldiği yerdeb artık kopacak.Zamanında Timur devleti bayezid'i yenmişti ya..Tesadüf o bayezid kendi ordusuna allahın ordusu derdi.Dincilerimiz de pek severler malum zatı..Ama timur nasıl bayezid'in anasını belledi topoş etti ise sizin de topoş olacağınız gün uzak değil.Sizi yenince allahınıza da yeneceğimizi varsayarsak siz allahın emir eri kullarısınız ya bu bakımda sakata gelebilirsiniz dininizin karizması fena çizilir.Her tartışmada üste çıkmak gerçeklerin ağırlığını taşıyamaz duruma getirir.Eğer siz şeriatçılar bir yenilirseniz allahınızın da karizmasına bir Türk çiziği iyi gidecektir.Hadi hayırlısı... |
türk-islam senteziymiş...
hheeeeh faşoooo işte var mı ötesi !!! *Eskiden faşistti ,türk-islam sentezi gelince islamofaşist oldu. |
Alıntı:
|
bazıları da var dokuz ışıktan habersizdir ama faşistliğini ancak böyle siyasi fikirler içinde tatmin ederler, bu da onlardan biri işte.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:49 . |