![]() |
Siyasi İdeoloji Testi
Face'de Melih Altınok paylaşmıştı, ben de sitedeki arkadaşlara sorayım dedim.. Hem birbirimizin hangi ideolojilere -kısmen de olsa- yakın olduğunu öğrenmiş oluruz :)
Sorular için; http://quizfarm.com/quizzes/ideoloji...deoloji-testi/ Soruların 'Müslüman' birinin elinden çıktığı biraz belli oluyor.. Bu yüzden bazı anlamsız -veya iki seçeneğe indirgenemeyecek- soruların olduğu göze çarpıyor.. Herşeye rağmen bize fikir verebilir. Sitedeki arkadaşlar, -zamanları varsa- soruları yanıtlarlarsa memnun olurum :) |
sn.Sangre,
Sorular bana da müslüman biri tarafından hazırlanmış izlenimi verdi. Test sonucu %0 islamcı, %0 milliyetçi, %100 komünist çıktım :) Saygılarımla |
anarşist çıktık iyimi :D bide yüzde 25 islamcı :lol::pound:
|
Ben de yaptim. Sonuc söyle cikti :)
Sosyal Demokrat / Sosyalist 100% Komünist 88% Liberal Demokrat 75% Anarsist 63% Muhafazakar Demokrat 50% Otoirter/Kemalist 25% Islamci 13% Otoriter/Mlliyetçi 0% |
Anarsist 100%
Komünist 75% Liberal Demokrat 75% Sosyal Demokrat / Sosyalist 63% Otoirter/Kemalist 38% Muhafazakar Demokrat 25% Islamci 0% Otoriter/Mlliyetçi 0% Anarşistmişim, öğrendiğim iyi oldu :) |
%88 liberal demokratmisim, %38 de islamci:)
|
Alıntı:
|
Fazla liberallikten kaynaklaniyor olsa gerek, ya da soruyu iyi anlamadim:)
Anarsist oldugun falda bile cikmis valla:) senin Kemalistligin kadar muslumanim iste. |
Komünist 100%
Sosyal Demokrat / Sosyalist 100% Liberal Demokrat 100% Anarşist 88% Muhafazakar Demokrat 50% Otoirter/Kemalist 50% Islamci 25% Otoriter/Mlliyetçi 0% benim kafam epey karışık anladığım kadarıyla :lol: |
Saygideger arkadaslar;
Verilen cevaplar temelinde 3 kere tie break verdi ve sectigim uclu seceneklerden sadece birini secmeye zorladi. Muhafazakar Demokrat 75% Sosyal Demokrat / Sosyalist 75% Liberal Demokrat 75% Komünist 50% Anarsist 50% Otoirter/Kemalist 50% Islamci 0% Otoriter/Mlliyetçi 0% Konuda notr algi ve disaridan bakis acisi ve epistemolojik gerceklik, gecerli olmadi.:behindsofa: Belirli bir zihniyetle hazirlanan, sorularda ve secime sunulan cevap siklarinda, secim mecburiyeti temelinde yukaridaki sonuclar, cikti.:frog: Saygilarimla; evrensel-insan |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:05 . |