![]() |
Bu mübarek günde Merhaba :>:>
Arkadaşlar merhaba, size bu günde katılıyorum hayırlısı :>
Neyse ben malum rumuzlu kişi iki ara bir dere yuvarlanırken sizi buldum. Ama daha kendimi bulamıyorum.. Yardım ediiiiinnnn :> Sitenizdeki yazılarınızı okuyorum. Herkese tekrar merhabalar... |
mrb..
yanlış adrestesin arkadaşım.. burdaki çoğunluk kendini bulamamış ki sana yol göstersinler.. hepsinin kafası karışık neye inandıklarını, ne için yaşadıklarını kime nerelere hizmet ettiklerini bilmiyorlar. Senin aklın sana yeter.. önce kendine aynada bir bak göreceksin ki bu varlık kendiliğinden oluşamaz.. Adres arıyorsan adres Kuranı Kerim onu oku, önyargısız oku! |
Hoşgeldin dostum;
Sayın dağcı kendi doğrusuyla size yol göstermiş(bizleri itham etmek dışında doğrusu olmadığından ancak bu kadar olmuş), sizin de kendi doğrularınızı bulup yolunuzu özgürce çizmeniz için bu sitede bol bilgi belge bulabilir ve fikirleri inceleyebilirsiniz.Her iki tarafıda iyice anlamaya çalışırsanız kendi yolunuzu en doğru biçimde bulacağınıza eminim. Yeterki önyargılarınızı yanınızda taşımamış olun. Şu fikre katılıyorum, kuranı okuyun ve ne kadar boş şeylere inandığınızı görün. Şiddetle tavsiye ederim... Saygılar... |
Hoşgeldin kararsız...
Bence bu sitedeki konulardan önce siz kuranı okuyun ve evet önyargısız okuyun.Sonucunda aklınız size doğruları zaten gösterecektir. |
hoşgeldiniz.
|
Kararlilar arasina hos geldiniz.
Simdiye kadar yaratip tarihin derinliklerine gomdugumuz tanrilara da, zamaninda gunumuz tanrilari kadar guvenle inanildigini, ugruna kurbanlar verildigini herhalde biliyorsunuz. Allah da bizim yarattigimiz baska bir tanri. Ilk kabile sihirbazlarinin kesfettigi insan psikolojisine dayanarak yaratilan, belirli bir zumrenin mannen degil, madden de cok faydalandigi bir bulusun uzantisi.... |
Merhaba arkadaşım..
Öncelikle kararsızlığa düşmene sebep nedir onu bilmek lazım.. Sana acaba dedirten şey ne?.. Amacın gerçekten doğruyu bulmaksa kalbin seni zaten doğruya götürecektir.. Ama kalbin gerçeği değilde inançsızlığı ispatlama çabası içindeyse o zaman zaten gözlerin gerçeğe kapanmıştır, geçmiş olsundur.. Aç Kur'an-ı Kerim i oku.. ve şunu düşün "eğer bu yazılı olan bu ayetler insan uydurmasıysa kaybedecek bir şey, yok olup gideceksin zaten.. Peki ya varlığından şüpheye düştüğün ALLAH tarafındansa?.. İşte o zaman ne olacak.. İnkarla kendini zarara uğratmaktan başka bir şey yapmazsın.. ve bunu çok sonra anlarsın ki bu da sana fayda vermez.. O yüzden iyi düşün.. ve düşünmene rağmen inkar yolunu seçersen, sana şunu söylerim "kainatı, dünyayı, insanı bırak, yoktan bir sinek var edip ona can verdiğin zaman, ALLAHı inkar etme yoluna git.. ;) |
Alıntı:
Peki ya varlığından şüpheye düştüğün/habersiz olduğun ZIBORGAH (veya canın hangi adı koymak isterse) tarafındansa? İşte o zaman ne olacak? İman Piyango! Ya Çıkarsa! |
Alıntı:
Zaten böyle inanç olmaz.. Sadece arkadaş şüpheye düştüğünden ona kazancının veya kaybının ne olacağını anlatmak için kurulmuş bir cümle.. İsteyen kendine öğüt alır, isteyen inkarında diretir.. "Küfre saplananlara gelince, onları uyarsan da, uyarmasan da, onlar için birdir, inanmazlar.." (2:6) Umarım kararsız nickli arkadaş doğru yolu bulur.. |
Bir iman hastaligina tutulurlarsa, artik gozleri gercegi gormez. karanliklar onlarindir.
vartor. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:36 . |