![]() |
ben, deniz:)
merhabalar,
ben deniz bekir. istanbul'da öğrenciyim. bir süredir okuyup takip ettiğim bir foruma, neden üye olmayayım ki dedim. o yüzden aranızdayım:) bir de enteresan bir haberim var: Şeytan Ayetleri adlı kitabın Türkçe'ye çevirldiğini, kısa zaman sonra da basılacağı duyumlarını aldım. nerden aldın derseniz, mütercim-tercümanlık bölümü öğrencisiyim ve çeviren arkadaşımla sohbet ettik uzunca... ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirsiniz: http://karagunesbasim.blogspot.com güzel sohbetlerde buluşmak üzere, hoşgeldim:) |
Saygideger DenizBekir;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Sesini duyurmana sevindim. Genclerin de dikkatini isledigimiz konulara yoneltmesi cesaret verici; Vaktin olursa, tercume calismalarini bu sitede de gormek isteriz. Hos geldin.
. |
Hoşgeldiniz..
Kalıcı olmanızı dilerim. |
aramıza hoşgeldiniz. katılımcı ve kalıcı olmanız dileğiyle deniz.
|
Hoş geldin DenizBekir. Şeytan Ayetleri'ni çevirmek cesurca bir iş, yapan arkadaşı kutlarım.
|
Hoşgeldiniz. Doğrusu cesaret isteyen bir işe kalkşmış olan arkadaşları tebrik etmek lazım ancak basılması ile ilgili sorun yaşamazlar umarım.
|
Sevgili Deniz hoşgeldiniz...
|
Hoşgeldin Deniz.
|
Hoş geldin deniz! Verdiğin haber ile ilgili gelişmeleri forumlarımızda paylaşmaya devam et lütfen.
Selamlar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:35 . |