![]() |
"AKP'ye Inat Iciyoruz" Eylemi
Saygideger arkadaslar;
Ben belirtilen gun, belirtilen saatte Southbank'ta olacagim. Epeydir de icmiyordum. Nehir kenarinda, ickili bir sohbet ziyafeti olur. Ama "iksirincaya, tiksirincaya" (tirnak icindeki ifadeler RTE'ye aittir), kadar icemeyecegim. Cunku icki de icsem, kendi kontrolumu baskasina verecek kadar icki icmemenin bilincindeyim. Biraz cakir keyiflik ve bir geyik sohbeti, iyi bir desarj saglayacaktir. http://www.akpyeiciyoruz.org/ Saygilarimla; evrensel-insan |
Katılmamak mümkün mü?
Protestoda "En azından" Tunus kadar iyi olabileceğimizi gösterme fırsat.. |
Alıntı:
|
eylemi destekliyor ve katılıyorum. eğlenceli olacağa benziyor :)
|
Alkolik hareket engellenemez.
|
Yaşasın halkların içki içme özgürlüğü!.. :grouphug: :peace:
|
Bayrağı organizatör AKP'liden devralan arkadaş(site sahibi) koyu CHP'liymiş(Evet kendisiyle yazıştım). CHP ona mail atıp, tuzağa düşürülmek istediklerini, eylemin sütle yapılmasının daha yerinde olacağını söylemiş. O da süt içiyoruz falan gibi salakça şeyler yazmıştı evelsi gün. Neyse şimdi dere geçerken eylem değiştirmenin yersizliğini anlamış görünüyor ki, başladığı gibi devam ediyor eylem planı.
Bu bilgilendirmeden sonra ekleyeyim, bendeniz de elbette Taksim'deyim :D y con Milo te decimos: Hasta Siempre Yeni Rakı! |
Bu artık sağlık önleminden çok yaşam tarzına büyük bir müdahale halini aldı. İnsanları subjektif olarak bu denli kısıtlayamazsınız. Bir eylem yapıp halkın bunu istemediğini ıspatlamak gerek.
|
Ya ben hastayım evde kendi imkanlarımla içicem :D
|
katiliyoruz
29 ocakda bende hannoverden katiliyorum-benim sehrim alkoli fazla
sevmez aksamlari küplere düserler,haydi kolay gelsin. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:31 . |