Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Bir vedada benden :) (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=22817)

´ Just!ce ` 24-01-2011 04:26

Bir vedada benden :)

Sayın site sakinleri hepinize veda etmek istedim , haliyle Ö.M. Yoluyla biraz zor olacaktı , Üyelik iptal talebi gönderdim yaklaşık bir hafta oldu mod arkadaşların gözlerinden kaçmış olabilir.bu sebeplerden ötürü başlık açmayı uygun gördüm.

Site yönetimiyle bi sorunum olmadı.Onlara görevlerinde başarılar diliyorum.

Saygısızlık ettiysem cahilliğime vermenizi ümid ederim :) Astur , sanada burdan kalbini kırdıysam özürlerimi iletiyorum.

Hepinize faydalı tartışmalar diliyorum.Hoşca-kalın.

Justice.

oguzay 24-01-2011 05:38

Sevgili Just!ce,

Sonbaharda yapraklar dökülmeye basladiginda, diger yapraklarda bir önceki dökülen yapraklari takip edermis.

Sevgiyle kal!

Basic

unbe 24-01-2011 06:29

hoşçakal justice......

vartor 24-01-2011 06:58

Kendine iyi bak, yolun duserse mutlaka ugra.

Astur 24-01-2011 07:11

Özür vs. gerektiren bir durum, kırgınlık falan yok sevgili Justice; tek üzüldüğüm gitme kararı alman. Umarım arayı açmazsın. :)

onurmusa 24-01-2011 07:15

Justice nereye?

Siteye iki haftadır giremedim biliyorsun. Herkesin bildiği ve benim haberdar olmadığım olaylar var sanırım, bilmiyorum. Ama çok sevdiğim, yazılarını takip ettiğim bir yazarın neden ayrıldığını bilmek isterim. Hatta mümkünse gitmesin isterim.

İnsan ülkesini bile, içinde sevdiği insanlar yaşıyor diye sever. Üzerinde ailesi, dostları, sevdikleri yaşamasa ülkesinden bile soğur insan, ıraklaşır.

Peki sen gidersen, sevdiğimiz insanlar giderse, biz ne yapalım bu siteyi? Uğruna ölünesi bu toprakları bile anlamlı kılan insanken, sevdiklerimizken, sevdiğimiz yazarların birer birer terk etmesi bizi derinden yaralamaz mı?

Bu gidişler, ne giden yazarlardan ne de onların fikirlerinden hiçbir şey götürmez.

Bu gidişler, en çok siteye zarar verir. Sitenin içini boşaltır. Kısır tartışmalara, bilgisiz insanlara mahkum eder Turan Dursun gibi büyük bir ismin sitesini.

Justice gibi donanımlı insanlar bu siteden gitmemeli.

´ Just!ce ` 24-01-2011 21:31

Alıntı:

vartor´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 359935)
Kendine iyi bak, yolun duserse mutlaka ugra.

Bi çayını içmeye gelirim vartor amcam :D

´ Just!ce ` 24-01-2011 21:37

Özür vs. gerektiren bir durum, kırgınlık falan yok sevgili Justice; tek üzüldüğüm gitme kararı alman. Umarım arayı açmazsın. :)---Astur

Sevindim astur.Siteden faydalanamadığımı ve katkıda sağlamadığımı düşünüyorum.Ayrılma sebebim bu.

Onurmusa dostum , bunlar senin benim fikirlerim.yalana gerek duymuyorum şudur budur demiycem.Ben yemek yediği kaba işeyenlerin olduğu ortamda kalamam.Kaldıramıyorum açıkcası.Olay bundan ibaret...

evrensel-insan 24-01-2011 22:18

Saygideger justice;

Umarim bu vedanin, biz yazarlardan kaynaklanan bir yonu yoktur.

Eger yasam ve iliskideki oncelik siralamasi nedeniyle alinan bir kararsa, sana bundan sonraki yasam ve iliskilerinde bol bol sorgulama ve mumkun oldugu kadar da rahatsizlik duymama ve zarar gormeme dilerim.

Aslinda bu dilegimi gerceklestirebilecek tek kisinin de sen oldugunu vurgulamak isterim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

´ Just!ce ` 25-01-2011 01:49

Alıntı:

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 360021)
Saygideger justice;

Umarim bu vedanin, biz yazarlardan kaynaklanan bir yonu yoktur.

Eger yasam ve iliskideki oncelik siralamasi nedeniyle alinan bir kararsa, sana bundan sonraki yasam ve iliskilerinde bol bol sorgulama ve mumkun oldugu kadar da rahatsizlik duymama ve zarar gormeme dilerim.

Aslinda bu dilegimi gerceklestirebilecek tek kisinin de sen oldugunu vurgulamak isterim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Teşekkür ederim evrensel-abim :)
Senin gibi insanlarla problemim elbette olamaz.Bazı arkadaşlarla var , onlarada git deme hakkım olmadığı için ben ayrılma kararı aldım.Beni rahatsız eden , yukarda söylediğim gibi sözcükle eylemi uyuşmayan çok insan var bana göre.:rapture:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:38 .