Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Allah ın varlığına ispatlar isteyenler (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=2297)

29-06-2006 22:24

Allah ın varlığına ispatlar isteyenler

bütün önyargılarınızı bir kenara koyabilirseniz *

bunu açıklayacağım

meas_0 29-06-2006 22:31

Re: Allah ın varlığına ispatlar isteyenler

sen bu yaptıgın ön yargıyla hiç bir şey acıklayamazsın!

sen ne yazdıgına bak!

29-06-2006 22:39

bakın meseleye inkarcı(küfri) bir önyargıyla bakmaz iseniz *sizde tüm delilleri görebilirsiniz

deli_cevat 29-06-2006 22:41

lan warya bu adamları sayıyla veriyolar ha millet burda kaç yıldır harıl harıl tartışıyo araştırıyo öğrenio bunları yapanların büyük bi kısmı ateist oluyo bu elemanda çıkmış önyargılarınızı kaldırabilirseniz ama amacını biliyorum çünkü bu tipin ciğerini biliyorum şimdi bize önyargınızı kaldırın die gelcek saçma sapan bişey söylicek millet gülmeye başlayıncada bakın işte önyargılarınızı kaldıramadınız dicek aslanım sen bu yollardan giderken biz başkalarını geri çeviriyoduk

meas_0 29-06-2006 22:43

ac_aba;

sen arızalımısın kardeş benim imzamda ne yazıyor bir bak ön yargı diye bir takıntım yok cevcetinde oldunu sanmıyorum buyur acıkla diyorum?

deli_cevat 29-06-2006 22:47

yok abi yok biz hepimiz önyargılıyız hepimizin elleri ayakları çapraz kesilmeli yada yerlerimizden sürülmeliyiz yada asılmalı kesilmeli bişiiler yapılmalı bize yoksa olmaz hata kaza ileri gideriz hem bu daha bizim bu dünyada çekceğimiz rezillik sırf bu adam gibi gerici ve bağnaz olamadık diye bizi elem verici bir azap bekliyo bize irin ve kaynar su içircekler derilerimiz piştikce yenileri ile değiştirilcek hem bizim kulaklarımızda ağırlık kalplerimizde perde war adam ne anlatsa boş

29-06-2006 22:48

bak ifade ve idrak problemleri olan deli arkadaş

benim isteğim ön yargılarınızı kaldırmanızdı
size iman edin demiyorum ki bu bu kadar zormu
sizin şu an iman etmenizi ise asla istemem
am a bu ön yargıyla inkar etmenizide istemiyorum
inam ve inkar arasında acaba doğrumu sorusuyla meseleyi tahkik etmenizi
sonrada bir tercihte bulunmanızı istiyorum

deli_cevat 29-06-2006 22:51

bende senin gibilerle çok tartıştığım için konuşmanın sonunda ne olacağını şimdiden söylüyom ama anlat bakalım ne anlatacan

29-06-2006 22:56

benim istediğim sizin (tanrınız) bilimsellik tanımınızın bir gereğidir yani ön yargısızlık
ama hala bunu gorebılıyoruım
yoksa bunu beceremeyeceğinizden yada bu gsohbetin sonunda iman etmekten mi korkuyorsunuz?

deli_cevat 29-06-2006 23:04

birincisi benim tanrım onun tanrısı berikinin ötekinin tanrısı diye başka başka tanrılar olabileceğina inanmıyorum belki maddenin yaratıcısı olabilir ama kesinlikle islam'ın belirttiği biçimde hem çok merhametli hemde çok işkenceci adamın bütün algı yollarını kesip sonra cehennemde cayır cayır yakan bi tanrı olduğuna pek inancım kalmadı hem iman etmekten nie korkiyim cennete gidim tomurcuk memeli kızları düdükleyeceğime inanamaktan niye korkiyim bundan kolay ne war önemli olan doğruya inanmak

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:37 .