Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   En azili ateİstlere hodrİ meydan ! (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=23419)

allame 27-02-2011 16:00

En azili ateİstlere hodrİ meydan !
 
Bazıları demişki: "Allah yoktur, bize hiç bir şey yapamaz". Ben de diyorum ki yapaar hem de öyle bir yapar ki canınızı o gün içinde alır da 7 kat cehennemin dibinde bulursunuz kendinizi. Şimdi, bir arkadaş ortaya bir laf attı: dediki: "vandida gibi değil de eski bir üye kaybolsaydı daha ikna edici olurdu". BUYRUN HODRİ MEYDAN! Vandida gibi iddialı şekilde Allaha kafa tutan bir eski ve kdemki üyeniz ya da yönetici, fark yapmaz. Eski bir yazısını gösterin. -Çünkü Allah beni denemeyin buyurmuştur, şimdi yazarsak denemiş oluruz bu uymaz-. Böyle bir yazısını bulup gösterin. Tüm imanımı o kişinin ortadan kaybolup doğrudan 7 kat cehennemöin dibine gitmesine yatırıyorum. daha hiç tanımadığım arkadaşınızın ve sizlerin çok iyi tanıdığı arkadaşınızın üstüne daha şimdiden yatırıyorum. Hadi: "yalancı olduğumu düşünenler. ispatlayın. Yazın bakalım. HODRİ MEYDAN !

allame 27-02-2011 16:09

Şartları söylüyorum:

1- Vandida ile aynı dilden ve aynı nefretle kaleme alınmış bir yazısı olacak.
2- Yönetici ve eski bir üye olacak
3- Bu yazı önceden yazılmış olacak.
4- En az 20 oy alacak. Burada 20'den fazla kişi bu kişiyi gösterip: "eğer bu şahıs ortadan kalkarsa biz müslüman oluruz" diyecek.

bu 4 şartı sağlayın gelin.

eğer o şahıs 1 hafta yaşarsa ben müslüman filan değilim.

ama eğer o şahıs ortadan kalkarsa oy verenler islamı seçecekler.

Siz daha Allah'ı tanımamışsınız.

HODRİ MEYDAN !!!


Cesareti olan?

İlk tercih "benim" diyen kişiler olacaktır. bir başkasını riske etmektense fedakarlığı yapıp ortaya atılın "benim böyle bir yazım var ve ben kaybolursam herkes sana inanır" diyin. yapın bunu.

murted 27-02-2011 16:42

Şöyle yirmi, otuz kişi yazının altına imza atsak otuzumuzu da uçurabilir mi Allah? O zaman hem tesadüf de diyemeyiz.
Sen bunu kabul et de görelim bakalım Allahına ne kadar güveniyorsun görelim.

frodo 27-02-2011 17:28

Liste versem kabul olur mu ? Malum, diş bilediğim bir kaç isim var, netekim ?

allame 27-02-2011 17:32

Bu 4 şartı sağlayın isterse 500 kişi olsun.

Bu 4 şartı sağlayana kadar rahatsız etmeyin.

Kurbanınızı belirlemek için Bir hafta süreniz var

Süreniz başladı.

Hodri meydannn...

Alayınıza... :) :)

faydasızım 27-02-2011 17:33

bu ne saçam bi teklif:topla takımını çık karşıma " sanki abd kovboy filmi buradaki yazarların hepside bir ganster..saçmalamayın hocam bence..
..isteyen inanır isteyen inanmaz kimse de siz inanın diye bi yerlerini yırtmaz istersen inen ama neye inandıgını bil sadece..

vartor 27-02-2011 18:26

Ben Frodo'yu aday gosteriyorum; Zaten kendiliginden aradabir kaybolma yetenegi var, senin icin fazla bir ugrasi olmayacak. Ama bence Frodo seni buradan ucursa daha dogru olacak. imanli misin, ateist misin anlayamadim, ama sakayi seven biri oldugun belli.

aydoe 27-02-2011 18:43

Alıntı:

vartor´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 367481)
Ben Frodo'yu aday gosteriyorum; Zaten kendiliginden aradabir kaybolma yetenegi var, senin icin fazla bir ugrasi olmayacak. Ama bence Frodo seni buradan ucursa daha dogru olacak. imanli misin, ateist misin anlayamadim, ama sakayi seven biri oldugun belli.

Olmaz Frodo bize lazım ,en iyisimi sen ol Vartor ya da Sargon :p
Sen zaten öbür tarafa yakın(yaş olarak ) bize ise uzaksın (mesafe olarak) ne olur ki biraz daha uzağa gitsen :sad:

Sargon ise bize hem mesafe hemde düşünce olarak uzak daha da uzağa gidebilir :flypig:

Ha hiç kimse çıkmazsa bende adayım,desteklerinizi beklerim . :cool:

vartor 27-02-2011 19:11

Yani beni sevdigini bilmesem......:)

errata 27-02-2011 19:43

Bu kadar enterasan bir başlıkla hiç karşılaşmamıştım. Bu tür konulardaki beyin travmalarını insan, şeyh, evliya şimalinde gördük elbette. Lakin Allah'ın uçuracağı insanı kendine paintten avatar resmi yapmış biri aracılığıyla bir internet forumundan seçeceğini çocuklar söylese inanmazdım.

Ben katılıyorum senin bu yarışmana ama bir şartım var, ben bir hafta içinde uçmazsam sen hepimizden özür dileyeceksin ve turandursun.com, evrimteorisi.org sitelerinin bir senelik sunucu parasını vereceksin.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:44 .