Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Allah'a Hakaret Davası (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=23667)

yucemanitu 14-03-2011 20:41

Allah'a Hakaret Davası

Kuran'da İslam'ı hak din kabul etmeyenlere: hayvan, yalancı, sapık, yaban eşeği, dilini sarkıtıp soluyan it, pislik... vs. küfürler ediliyor aceba diyorum hani Allah'a hakaret davası açsak sonuç ne olur? TC'de davayı açan kişi dini değerlere dokunduğu için kendisi davalık olur hapse girer ya da en iyi ihtimal tazminat öder de gerçekten laik bir ülkede olsa ne olur aceba?

Astur 14-03-2011 20:44

ABD'de Tanrı'ya açılmış birkaç dava var:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lawsuits_against_God

_melek_ 14-03-2011 20:46

Sana göre olmayan bir Allaha mı dava açacaksın.
Yemin ediyorum açtığınız bu tip başlıklar sitres mitres bırakmıyor adamda.
Siz çok yaşayın emi...

Termo 14-03-2011 20:54

Allah, tazminat ödemeye mahkum olur. Ödemezse Allah'a hapis cezası gelir :D Hadi at bakalım hapse :D Hayır.. Dava, bu inançlara ve kutsal kitaplara dayanarak hakaret edenlere açılsa iş belki değişir ama Allah bu usta:D

ahmetsln 14-03-2011 20:54

Alıntı:

_melek_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 371830)
Siz çok yaşayın emi...

allah'ın adıyla yazıldıgı söylenen bir kitap var ortada inkar mı edersiniz ?

yucemanitu 14-03-2011 20:56

Alıntı:

_melek_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 371830)
Siz çok yaşayın emi...

Yok ben açmayacam ama Türkiye'de değil başka bir ülkede yaşasam açardım dava, büyük ihtimalle de kazanırdım. Dava açınca Allah tabii ki var olmayacak; ama böyle bir davadan sonra Kuran'dan ve Kuran'daki hakaretlerden habersiz milyonlarca müslüman kafasını ellerinin arasına alıp bir düşünecek. Hem hani Allah sana göre vardı? Neden dava açılınca Allah'ı yok ediyorsun hemen? Seni gidi senii...

Alıntı:

bu tip başlıklar sitres mitres bırakmıyor adamda.
Siz çok yaşayın emi...
Sağol canım kardeşim sen de çok yaşa. Hepimiz yaşayalım.

Estiva 14-03-2011 21:02

Alıntı:

yucemanitu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 371824)
Kuran'da İslam'ı hak din kabul etmeyenlere: hayvan, yalancı, sapık, yaban eşeği, dilini sarkıtıp soluyan it, pislik... vs. küfürler ediliyor aceba diyorum hani Allah'a hakaret davası açsak sonuç ne olur? TC'de davayı açan kişi dini değerlere dokunduğu için kendisi davalık olur hapse girer ya da en iyi ihtimal tazminat öder de gerçekten laik bir ülkede olsa ne olur aceba?

Öldükten sonra Allah'la karşılaştığınızda belki bir çift laf edebilirsiniz bu konuyla ilgili. Ama O da size imzanızdakileri yaparsa gelip beni bulmayın :p

Evreni, bu muazzam düzeni yaratan süper ötesi Allah, böyle mahalle ağzıyla nasıl konuşuyor ya. Bunu yeni yeni farkediyorum. Dindarlık çok garip birşey, 30 küsür yıl, Allah'ın bu hitap şekli bana hiç batmamıştı.

Astur 14-03-2011 21:03

Alıntı:

yucemanitu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 371833)
Yok ben açmayacam ama Türkiye'de değil başka bir ülkede yaşasam açardım dava, büyük ihtimalle de kazanırdım.

Ne yazık ki kazanman o kadar kolay değil sevgili yucemanitu, Tanrı'nın adresi olmadığı için davadan haberdar edilememiş ve de bu davanın reddedilmesine sebep olmuş ABD'de. :)

Termo 14-03-2011 21:08

Bence, bu konuda soru sorulmamalı. Karşılaşınca direkt sormak lazım;
Cenneti-cehennemi yarattın, kader dedin belirledin, cehennemi tıka basa dolduracağım dedin. Ne geçti eline Rabbül Alemin?:hand:

ahmetsln 14-03-2011 21:11

Alıntı:

Termo´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 371839)
Bence, bu konuda soru sorulmamalı. Karşılaşınca direkt sormak lazım;
Cenneti-cehennemi yarattın, kader dedin belirledin, cehennemi tıka basa dolduracağım dedin. Ne geçti eline Rabbül Alemin?:hand:

adam sadist, milleti korkuyla, işkence ile tehdit edip zevk alıyor. :amen:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:25 .