![]() |
İslamist Liderler (Türkiyeli)
Bu 29 kişinin hayranları ile tartışmaya hazırım:
1-Fethullah Gülen 2-Necmettin Erbakan 3-Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli) 4-Adnan Oktar (Harun Yahya) 5-Yaşar Nuri Öztürk 6-Zekeriya Beyaz 7-Hans von Aiberg 8-Mehmet Ali Demirbaş 9-Edip Yüksel 10-İskender Evrenesoğlu 11-Ömer Öngüt 12-Yusuf Tavaslı 13-Metin Kaplan 14-Nazım Kıbrısi 15-Süleyman Ateş 16-Mustafa İslamoğlu 17-Ahmed Hulusi 18-Nihat Hatipoğlu 19-İsmail Nacar 20-Timurtaş Uçar 21-Ali Sağir 22-Mehmet Görmez 23-Şemseddin Yeşil 24-Süleyman Hilmi Tunahan 25-Hekimoğlu İsmail 26-Abdurrahman Dilipak 27-İsmail Mutlu 28-Hayrettin Karaman 29-Mehmet Şevket Eygi Bu kişilerin hepsinin kitaplarını okudum ama tatmin olmadım. Turan Dursun ile İlhan Arsel'in kitapları tatmin edici. Turan Dursun Kolektifi bu 29 kişiye yeter de artar bile. Ulusal bir tv kanalında Turan Dursun Kolektifinden temsilciler ile bu kişilerden tartışmaya cesaret edebilecek kişiler karşı karşıya gelseler güzel olmaz mı? |
Bir yerleri yemez gibime geliyor dostum :D
|
Tartisma babinda degil de "Hans von Aiberg" hakkinda biraz bilgi verirsen memnun olurum.
|
1987'de okumayı öğrendim ve ilk okuduğum yazar "Hans von Aiberg" idi. Dünyaya gözlerimi onunla açtım diyebilirim.
Geçen sene yayınevini aradım ve yayınevi sahibi dedi ki: "O adam bizi de dolandırdı, aslen Elazığlıymış, gerçek adı Bülent Ayberk'miş, şizofrenmiş; kendisini 'bilim adamı' zannediyormuş...!!!" Şok oldum, anneme bunu çok zor söyleyebildim çünkü annem çok büyük bir hayranı. Fizik profesörleri yayınevi sahibini arayıp "biz bile fiziksel konuları bu kadar iyi anlatamayız" demiş! |
Tesekkürler tardu!
|
Alıntı:
|
Cesaret edebilirler mi bilmiyorum ama zevkli olur doğrusu. Gerek dini gerek politik kimi konuları, bazen, yüzyüze tartışmak lazım, ki birşey bildiğini sanan politik bağnaz veya dini bağnaz ile bilgili ve objektif insan arasında ki fark daha da belli olsun:)
|
Alıntı:
İnternette "Hans von Aiberg" ile ilgili en kapsamlı link: http://www.hanifislam.com/zigzag/index4.htm |
fetva çıkmadan zaten gelmezler :)
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:10 . |