![]() |
Müslümanın içler acısı durumu
NAHL 8.ayet
Atları, katırları ve eşekleri binmeniz ve gözlere süs olsun diye yarattı. Kuran'daki bu ayeti onlarca inanıra Allah ifadesi yerine tanrı koyarak "tevratta böyle bir ayet var, yahudiler buna inanıyor.... Hristiyanlar buna inanıyor.... Sümer tabletlerinde bu ifade var.... budistler buna inanıyor gibi örneklerle anlattım. Hangi inanıra bunları söylesem hepsi güldü. Ne saçmaymış, böyle şey mi olur, zaten o kitaplar değiştirildi gibi cevaplar aldım. Dinci geçinen, dinden geçinen asalakların değil saf inanırların bu ayeti bana açıklamasını istiyorum. http://1.bp.blogspot.com/-IlanIHapS2.../Grafik1-1.jpg |
At, esek yaratildida,katir nasil yaratildi?biri bana bunu aciklasin.
|
Site de ki müslümanlara bakın. Yazılarına falan. Görürsünüz..
|
Alıntı:
o ayetın tamamı budur? Sizin için atları, katırları ve merkebleri binek ve süs hayvanı olarak yaratmıştır. Bilmediğiniz daha nice şeyleri de yaratır. bilmediğin daha nce şeyleri yarattı ve yaratmayada devam edicek.. Kuran-ı kerimdeki nahl suresının 8 ayetı budur?? tamamını yazın! |
Onuda erkek eşek ve dişi at ile birleştirerek yapıyormuş yüce allah :) hammadde kalmamış galiba...
|
Bir kere ben , şahsım adına bu ayeti develer adına kınıyorum.
Merkep kadar değeri yokmuymuş da ayet de adı geçmiyor.Merkepten neyi eksik, gözlere süs olmayacak eşşek kadardamı değeri yok . Develer ne kadar kızsa haklılar. Hem iyiki de söylemiş , ne kadarda bilmemiz ve bilinmesi açısından önemli değilmi arkadaşlar. Bilmememiz çok kötü olurdu bence. Neyse ben , deveden yana tavır koyuyorum ,sizlerde beni takip edin devenin hakkını yedirmeyelim. |
Alıntı:
diyeceksın ki yok sperm söyle böyle.... tamam kardesım bizde zaten inkar bilmi etmıyoruz..ama o gücü sana kim verıyor?o sistemi ilk yaratan kim? cevap tısss:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Katırın annesi at, babası eşektir. Katırlar erkek veya dişi olabilirler ama doğuştan kısırdırlar, üreyemezler. Çok ender de olsa bazı dişi katırların doğum yaptıkları görülmüştür ama erkekleri kesinlikle kısırdır. Bu nedenle katır elde etmek için her seferinde ata ve eşeğe ihtiyaç vardır.
Ben katırın haline üzülüyorum kısır doguyor katırlar yani soyunu devam ettirmesi mümkün degil evlat sevgisinden mahrum yasayacak üzücü bir katır ailesi bile kuramayacak...bu katıra revamı şimdi? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:18 . |