Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Politika (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=21)
-   -   İki metrelik beyaz elbiseli askerler (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=24550)

SHADOWofGODonEARTH 22-05-2011 20:15

İki metrelik beyaz elbiseli askerler

Mavi Marmara'da gizemli olaylar!

İsrailli komandolar tarafından vurulan Osman Çalık, Marmara gemisinde yaşanan gizemli olayı anlattı.

Güncelleme:11 Haziran 2010 06:24
9 sivilin hayatını kaybettiği Mavi Marmara baskını geride sır dolu merak uyandıran anılar da bıraktı.. Atatürk Hastanesi'nde tedavi gören yaralı Filistin gönüllülerinden Osman Çalık'ın anlattıkları çok konuşulacak.
Gazze'ye yardım konvoyuna KEYDER adına Erzincan'dan Antalya'ya gelerek katılan insani yardım gönüllüsü Osman Çalık, Mavi Marmara'daki baskınla ilgili bu ilginç olayı Millî Gazete'ye anlattı.
İsrailli komandolar tarafından bacağında vurulan ve kurşun isabet eden ayağı kırılan Çalık, İsrailli askerlerin sorgusunda yaşanan ilginç diyaloğu aktardı.

İki metrelik beyaz elbiseli askerler
Kendisi gemiden helikopterle hastaneye kaldırılıp, ameliyat edilen Çalık, sorguya katılan arkadaşlarının daha sonra bizzat kendisine anlattığı olayı şöyle aktardı:
"Askerler, tutuklayıp cezaevine götürdüğü arkadaşların bazılarına, biz gemiye indirme yaparken, filikaların yanında ikişer metre boyunda, uzun boylu ve beyaz elbiseli askerler vardı. Onları ne yaptınız? Bize verin diye, soru sormuşlar".

Kaynak: mynet

Gülelim mi ağlayalım mı?

Olimpiyat 22-05-2011 20:19

hımm bunları koruyamamış mı o askerler... :)

SHADOWofGODonEARTH 22-05-2011 20:24

Alıntı:

Olimpiyat´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 386058)

:) :)
laf olsun torba dolsun, iki gariban inanır diye yazmışlar işte ne yapsınlar? :)
hala çanakkalede evliyalar falan geldi diyenler var onlara inananlar var..

OffSpring 22-05-2011 20:26

Ondan sonra 2 metrelik beyaz elbiseli askerler patladı gitti.

SHADOWofGODonEARTH 22-05-2011 20:31

Alıntı:

OffSpring´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 386060)
Ondan sonra 2 metrelik beyaz elbiseli askerler patladı gitti.

Bu sene alacaklar intikamlarını, .. allah korusa da bari savaş mavaş çıkmasa bu yahudilerin ne yapacağı belli olmaz.. (sanki bizimkilerin ne yapacağı belliymiş gibi :) )

OffSpring 22-05-2011 20:33

Alıntı:

SHADOWofGODonEARTH´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 386062)
Bu sene alacaklar intikamlarını, ..

Kurtlar vadisindemi?
Askerlerin kafasına çuval geçirildiğindede kurtlar vadisinde polat gidip hepsini dağıtmıştı.
Bi mermi ona bir mermi diğerine.
:biggrin1:

SHADOWofGODonEARTH 22-05-2011 20:51

Alıntı:

OffSpring´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 386063)
Kurtlar vadisindemi?
Askerlerin kafasına çuval geçirildiğindede kurtlar vadisinde polat gidip hepsini dağıtmıştı.

Alıntı:

OffSpring´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 386063)

haha aklıma kemal sunal geldi, çektim köşeye bi ona bi buna, ver allahım ver :D

haziranda yine gideceklermiş gazzeye, onu diyorum.. bakalım yine gelecek mi 2 metrelik askerler..
ülkemizin o kadar sorunu var, gazzeyle uğraşıyoruz, kıbrısa bu kadar asılsaydık şimdi çözülmüştü bile.. ama ne yapalım ümmetçilere laf geçiremiyoruz, ille de ümmet, ümmetim de ümmetim diyorlar

TurkceRap 23-05-2011 13:55

Alıntı:

Olimpiyat´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 386058)

Al benden de o kadar, eleri armut toplamış herhalde İsrailli askerler takır takır adam öldürürken .

KızıL 23-05-2011 14:17

ya onlar beyaz elbiseli karşılama merasimi için hazırlanmış adamlar ya asker felan değil o arkadşlar korkudan ve panikten asker sanmışlar ;)

zihniyet!!!

SHADOWofGODonEARTH 23-05-2011 15:27

evet aynen, zihniyet! üç beş cahili kandırırız diye düşünüyorlar..

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:46 .