![]() |
123flashchat Hakkındaki Görüşleriniz
Sitemizde varolan FlashChat'ten daha gelişmiş özellikleri olduğu söylenen 123flashchat (http://www.123flashchat.com) adlı sohbet programının demosu sitemize kuruldu. Demo olduğu için her 10 dakikada bir sohbetten düşürüyor kullanıcıları. Program şimdilik sitemizdeki üye adınız ve parolanızdan bağımsız çalışıyor.
Bu sohbet odasına girenlerin görüşlerini burada belirtmesini rica ediyorum. Beğeniler çoğunlukta olursa lisansını satın alma konusu yönetimin gündemine girecektir. 50 kullanıcılı 123flashchat 199$. Oysa varolan flashchatimiz sadece 5$'a satın alınmış idi. Sizce bu farka değer mi, böyle bir değişim sitenin gelişmesine katkıda bulunur mu? |
Re: 123flashchat Hakkındaki Görüşleriniz
Cem,
bence süper bir şey bu.. Meraklısı bayılacak. Bir kere çok süratli.. Ayrıca daha da renkli .. Bence siteye bir şeyler katar. Aldostu. |
Fiyat farkı korkunçmuş gerçekten. Evet, onu düşünmek lazım, 6 ay için 200$'a değer mi?
Oda hakkında şunu söyleyebilirim mevcut odamızdan daha eğlenceli, daha fazla özelliği var. Options'ları da Türkçe olsaydı daha fazla özelliğini de anlayabilirdim belki.. edit: odaya tekrar girdiğimde son yazıları(mı) görüntüledi ve ben odada değilken yazılanları da görüntüledi. Bu sakıncalı olabilir |
Aslında bu olumlu bir özellik KC. Yani odaya yeni giren biri muhabbetin ne olduğunu görüp ona göre giriş yapabilir. Fransız kalmaz ortama. Zaten sanırım bu nedenle o özellik verilmiş. Sakıncalı olması meselesine gelince, zaten sakıncalı şeyler öyle bir odada söylenmemeli. Ya özel mesajdan söylenmeli bire bir. Ya da şifreli girişi olan bir oda olmalı.
Bu arada, 6 ay için 199$ diye bir durum söz konusu değil. Bu 6 ay programın update ve teknik desteğini belirtiyor. Bir kez alındığında süresiz kullanabiliyoruz. Ama gene de ucuz sayılmaz. Daha ucuz ve kaliteli sohbet odası bulanlar var ise önerebilirler burada. |
her giren beğenecktir doğal olarak bu programı.. bende çok beğendim şimdiki sohbet odası çok yavaş... eğer bütçe müsaitse çok isteriz bu odada tartışmayı kouşmayı
|
yanlız her girişte ad ve soyad yazmak zorundaysak o biraz kötü bide misafir olarak girenler istediği niki seçebiliyor, başka bir üyenin nikini taklit ederek giren olursa anlayabilecekmiyiz?
|
Alıntı:
neutrino |
yahu abiler ben bi türlü giremiyorum bu chat programına defalarca denedim ama olmadı
|
Şifre girmeyeceksin cevat kardeşim. Kullanıcı adını yazdıktan sonra misafir kutucuğuna tıkla sonra giriş yap sonra da istediğin odaya bir daha tıkla.
|
abla şifre yada kullanıcı adı yazcak bi yer gelmiyoki karşıma
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:54 . |